Det är väldigt populärt med svartvit fotokonst och posters för tillfället och allt som oftast sätts de i svarta eller vita ramar – vilket absolut inte är fel, men för att mjuka upp känslan något så kan man blanda in något träslag i sin tavelvägg som tillför värme och struktur.

Jag hittade enkla ramar i furu och det är faktiskt ett jättebra tips till er att införskaffa! Eftersom de är obehandlade kan man ju också sätta sin personliga prägel på dem. Du kan t.ex betsa eller måla dem med hobbyfärg, eller så gör du som jag har gjort nämligen att ha en del av ramen obehandlad men resten målad. I just detta arrangemanget så binder den tvådelade ramen ihop de tre ramarna till ett färdigt koncept om ni förstår.

 
Man kan skapa alla möjliga uttryck, tänk dig t.ex att måla ett hörn på ramen turkos för att plocka upp en turkos kulör som kan återfinnas i en poster i arrangemanget? Var kreativ och ”tänk utanför ramen” :)

Här nedan kommer fler sätt på hur man skulle kunna arrangera just de här tre ramarna, men för att bespara väggen från spikhål så valde jag att placera ut dem på golvet istället.

Foto och styling: Sofia Sjöberg för Nordsjö Idé & Design / Idéfabriken
 
Emilia

Älskar det!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress