Som många av er kanske redan vet så gillar jag verkligen Lisa Bengtssons design och mönster.
Jag har nyligen tryckt på ett vitt lakanstyg och inspirationen är Lisas tyg Baronessa som jag tycker är alldeles underbart!!
På Panduro hittade jag en schablon som liknade blomman i tyget och med vit och svart textilfärg kan man ju även blanda till olika nyanser i grått.
Innan jag började att trycka så tvättade jag tyget och sydde det i rätt mått. Sedan var det bara att blanda till rätt kulörer och börja stöppla! (När du använder schabloner tycker jag du ska ha en schablon-stöpplare, min är från Anza. Det blir så mycket bättre än att använda en bilsvamp!) Och det är riktigt roligt!
Nedan ser ni bilder på tyget i ett ganska tidigt stadie och sedan det färdiga resultatet. Vad tycker ni?
Bänken som täcker ena kortsidan i min hall är nybyggd för några veckor sedan, utmärkt med förvaring när man bor i en etta! Och perfekt arbetsyta för sömnad och pyssel! :)


Foto: Sofia

Ett mail låg i min inkorg idag med inspiraionsbilder på det snygga skrivbordet Vika från Ikea. Perfekt om man vill lyfta fram någon pryl som känns speciell för dig. Kanske fina antika smycken eller varför inte din slips-och flug-samling? :)
Foto: Ikea/Livet Hemma


Nu är det dags att fixa till uterummet till sommarens ljumna kvällar. Varför inte fixa till en sittbänk med massa härliga kuddar att krypa upp i när man spelar sällskapsspel fram på natten? Inspireras av de härliga bilderna från Ikeas blogg Livet Hemma. Urmysigt, här vill jag vara!! :)
Foto: Ikea/Livet Hemma