Intressanta väggar

Ja, varför inte göra som man gjort på bilderna? Fast, vad har de gjort egentligen? Jag antar att de helt enkelt målat över det mesta av tapeten vilket ger intrycket av att det är en gammal vägg med "tapetrester". Ungefär såhär fast med tegel. Riktigt effektfullt! Och åh, jag älskar lampan i hörnet!!


Foto: Våningen

DIY-tips: Tom Dixon lampor

Ikea har lanserat en ny serie med skål, fat och vas som heter Angenäm. Riktigt snygga grejer måste jag säga och påminner det inte lite om Tom Dixons populära lampserie? Så varför inte vända på Ikeas Angenäma skål och fat upp-och-ner och borra ett hål i botten för lampslapp och göra din egen lampa med inspiration från Tom Dixon. Och den fina vasen kan man ju såga upp en större öppning. Det borde väl kunna funka och dessutom bli riktigt fint om man hänger dem i grupp? :)
Foto: Länna Möbler och IkeaSpraymålade ljusstakar

För några veckor sedan var jag på loppis och då hittade jag de här Ystads-kopiorna för en tia styck, du kanske skymtade dem i detta inlägget? Jag tycker att modellen är riktigt fin men är la sådär förtjust i mässing faktiskt... Så vad gör man? Spraymålar såklart! :) Jag tvättade av alla ytor med Aceton först och sedan lite målartvätt på det, sen är det bara att spraya med önskad kulör! Jag körde på en högblank svart denna gången, riktigt läckert. Och som vanligt gäller det att köra flera tunna lager, jag behövde spraya tre gånger. Vad tycker ni om resultatet? :)
Psst... Om du har den äkta Ystads-ljusstaken ska du ju såklart inte måla den!!

Före:Efter:
Foto: Sofia

Valentine's Day: Idétorka?

Är ni som jag och inte riktigt kör all-in på Alla Hjärtans Dag? Jag skulle verkligen vilja ha mer ideér och ork men icke. Jag och pojkvännen går nog ut och äter eller så blir det bio imorgon!
Du kanske redan har fixat en finfin present till din andra hälft och behöver ideér till dukning? Här får ni en rejäl bildbomb med små saker som ni kan pyssla ihop och ge bort :)


Foto: Martha StewartVisa fler inlägg