Bloggforum dag två

Det har varit två fullspäckade dagar här i Göteborg och vårens Bloggforum. 
Imorse gav vi inredningsbloggare oss iväg till Göteborgs Auktionsverk för att få en liten lektion i stilhistoria, favoritämnet helt klart! :)
Under dagen har det sedan varit föreläsningar av bl.a Blogg.se, Ellos, möbeltapetseraren Mormors Minne, Shyness och Members.com. 
Tack till Frida på Trendenser, Anna på Milk, personal på Radison Blu Riverside Hotel och alla andra som gjort detta evenemang möjligt!
 
Efter många intryck ska jag nu krypa till kojs och ta igen mig. Imorgon väntar första praktikdagen på Åhlens! :)
 
Godnatt!
 
För fler bilder, sök på "Sofiasinredning" eller #bloggforum på Instagram.
 
Foton tagna via min Instagram
 

Bloggforum i dagarna två

Just nu ligger jag i hotellsängen och skall snart stiga upp till en ny förväntansfull dag. Det är nämligen Bloggforum i Göteborg i dagarna två. Vi bor på nyinvigda Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen och jösses vilket fint hotell! Ett hotell som faktiskt min pappa varit med och byggt så om ni någon gång bastar här så kan ni tänka på att "den har Stefan byggt". 
Igår hade vi några inspirerande föreläsningar om trender och att våga gå sin egen väg med såväl vägval, företag och bloggen. På kvällen åt vi en helt fantastisk middag på hotellets restaurang Cuckoos Nest, med riktigt god mat och häftig inredning.
Idag är det kreativitet i fokus med besök på Göteborgs Auktionsverk, föreläsning av en möbeltapetserare (passar ju mig, jippy) plus en massa andra roliga saker. 
 
Nedan får ni ett smakprov på hotellet. Rummet som jag bor i är helt fantastiskt med utsikt över hela Göteborg. Innan middagen igår kväll avnjöt vi champagne uppe på takterrassen och där hade jag gärna spenderat mer tid i sommar ;)
 
Foton tagna via min Instagram
 

H&M-favoriter

Kikade in på H&Ms hemsida för att se om det kommit in några fina nyheter och visst hade det gjort det! Hittade genast mina faoriter som är lite inka/afrikainspirerat som ju är riktigt trendigt just nu! Vad tycker ni om denna trenden? :)
 
 
 
Foto: H&M Home
 

Hemma hos: Mija Kinning

Jag veeeet... De här bilderna har visats på många bloggar men jag bara måste, det är ju så himla fint! Mija Kinning tycker jag är en fantastisk inredare som gör sin egen grej, det gillar jag! Hon är trendig, klassisk, pysslig och tar vara på saker och ger grejer nytt liv. Det är helt min filosofi. Och visst är hennes hem helt fantastiskt? :)
 
Foto: Expressen
 
 
 

Till det lilla badrummet

I våran lägenhet så har vi ett väldigt litet badrum och väldigt ont om förvaring för handdukar m.m. Då skulle ju den här fina rullvagnen från Ikea vara ett bra alternativ att förvara saker i. Perfekt att bara rulla undan när man skall duscha! Tips till er med litet badrum!
 
Foto: Ikea/Livet Hemma
 

Lyx eller Budget: Gubi-spegel

Jag har länge funderat på att göra min en egen variant på den fina spegeln från Gubi, men har inte hittat den perfekta runda spegeln än. Jag hoppas väl fortfarande på att jag ska hitta en bra på loppis, läderskärpet är nämligen redan inhandlat! ;)
 
Gubi-spegeln med en diamater på 70 cm går på 7995:-
Spegel från Ikea Stockholm med en diameter på 80 cm går på 799:- och fina skärp kan man hitta billiga på H&M eller loppis.
 
 
 
Visa fler inlägg