Nyhetsfavoriter från Åhléns

I butikerna är sommarreorna i full gång och kedjorna gör allt för att få sålt gamla grejer för att kunna fylla på med nya. Jag kikade in på Åhléns hemsida för att få lite inspiration och jag måste helt klart säga att höstens nyheter ser riktigt lovande ut! Jag har valt ut några av mina favoriter som jag hittade på hemsidan och nu känner jag bara att jag vill hem till Göteborg och shoppa! :)
 
Några utav grejerna ska jag kika närmare på och ett extra kik blir det på kopparsockeln.
 
 
 
 
Eget kollage med bilder från Åhléns
 

Som ett tittskåp

Jag vill som sagt inte visa er hela resultatet av våran kubhylla som vi byggt, inte förrän väggarna är målade och tapetserade. Men här får ni i alla fall ytterligare en smygtitt på hur kubhyllan ser ut. Jag är så himla förtjust i den, den är som ett tittskåp med massa fina saker i. Häromdagen ställde jag in några tapetprover ifrån en av de senaste kollektionerna från Boråstapeter - Garden Party.
 
Foto: Sofia
 

DIY-Tips: Måla balkonggolvet

Jag kikade in på Ikeas blogg Livet Hemma häromdagen och hittade det här fiffiga DIY-tipset som jag i min tur gärna vill tipsa om. Jag tycker i och för sig att Ikeas trallgolv Platta är väldigt fin som den är men det är ju helt klart mycket roligare att skapa något själv! Om jag själv hade velat ha en annan färg på trallen så hade jag valt att använda Nordsjös Terrassolja i vald kulör. Det krävs visserligen att det underhålls varje till vart annat år men det kommer att hålla bättre i längden än om man täckmålar det! :)
 
Ett extra plus till Ikea för de fina och inspirerande bilderna!
 
Foto: Ikea/Livet Hemma

 

En bucklig favorit

Ni som följer mig på Instagram kanske såg att jag besökte Ullared för någon vecka sedan. Självklart gjorde jag några fynd inne på Gekås men höjdpunkten med dagen var att gå in i det andra köpcentret mitt emot själva Gekås och strosa omkring på Lantmännens butik. Där unnade jag mig den här superfina gamla buckliga plåtlådan för lite av födelsedagspengarna som jag fick när jag fyllde år. Den har kanske inte hittat sin optimala plats ännu men jag var bara tvungen att fota och visa er min nya favoritlåda! :)
 
Foton tagna via min Instagram
 

DIY: Personligt kollage

I helgen spenderade jag ett härligt dygn hemma i lägenheten i Göteborg och som jag har saknat mitt hem! Älskar att bara gå omkring och vrida på saker, byta plats på prylar, mysa m.m.
Jag fick för mig att jag ville göra nånting kul i ena hörnet av hallen som liksom är ett sånt där hörn som inte duger till nåt eftersom det är dörröppningar ca 30 cm åt vardera håll. Det jag gjorde var helt enkelt att tejpa upp ramar med Washitejp och sedan satte jag bara dit några citatkort och en loppisfyndad silversked. Ett smart sätt att förändra en opersonlig och tråkig yta och som är lätt att förändra igen på bara någon minut! :) Och det bästa av allt: Det är bara din fantasi som sätter gränser! Kör så att det ryker!
 
Har du pyssel som du gjort med Washitejp? Dela gärna med er och skicka några bilder i ett mail till mig isåfall! :)
 
Foto: Sofia
 

Kärlek till en ko

Ja, jag vill ha en ko-matta. Gärna en som är helt perfekt i färg och mönster. Och gärna med någon fin personlig detalj. Och så en ny soffa på det och egentillverkade soffbord i olika storlek och nivåer. Låter det bra? Ja men då kör vi väl på det! :)
 
Foto: Alvhem Mäkleri
 
 
Visa fler inlägg