Jag tänkte att jag skulle visa er hur min önskelista för Julen 2013 ser ut. Sen är det ju bara en bonus om mina föräldrar och sambo läser detta såklart.... ;)
 
Detta är ett urval av grejer som jag är väldigt förtjust i just nu och som gärna hade fått flytta hem till mig.
 
Kudde från AfroArt, Svart skinnryggsäck, Vintage serverings/arbetsvagn i plåt eller rostfritt, Urban Vintage från Bokus, Jellyfish lampa från Bolia, Kudde från Chhatwal & Jonsson, Oljelampa från Klong, Linnepåslakan från H&M Home.
 
Jag är inte så mycket för den traditionella julen med mycket rött och tomtar. För mig är julen finast när den får vara ganska neutral i vitt, grått, svart och i naturmaterial.
Weekday Carnival har tipsat om enkel juldekoration på sin blogg och jag fastnade för alltihop. Perfekt dekoration för veckorna innan jul och sen sista veckan innan jul så kan man ju ta ut svängarna lite och satsa på mer pynt om man så vill.
 
Foto: Weekday Carnival
Jag blev himla glad tidigare idag när jag i min inkorg såg ett pressmeddelande om att Eco Wallpaper släpper en ny fin kollektion den 11 December. Av bilderna att döma så känns det som att kollektionen är himla härlig och visst har bilderna och tapeterna ett lugn över sig?
 
Foto: Eco Wallpaper