Önskelista Jul 2013

Jag tänkte att jag skulle visa er hur min önskelista för Julen 2013 ser ut. Sen är det ju bara en bonus om mina föräldrar och sambo läser detta såklart.... ;)
 
Detta är ett urval av grejer som jag är väldigt förtjust i just nu och som gärna hade fått flytta hem till mig.
 
Kudde från AfroArt, Svart skinnryggsäck, Vintage serverings/arbetsvagn i plåt eller rostfritt, Urban Vintage från Bokus, Jellyfish lampa från Bolia, Kudde från Chhatwal & Jonsson, Oljelampa från Klong, Linnepåslakan från H&M Home.
 

Enkel juldekoration

Jag är inte så mycket för den traditionella julen med mycket rött och tomtar. För mig är julen finast när den får vara ganska neutral i vitt, grått, svart och i naturmaterial.
Weekday Carnival har tipsat om enkel juldekoration på sin blogg och jag fastnade för alltihop. Perfekt dekoration för veckorna innan jul och sen sista veckan innan jul så kan man ju ta ut svängarna lite och satsa på mer pynt om man så vill.
 
Foto: Weekday Carnival

Mina senaste loppisfynd

I helgen som gick hann jag med att gå på hela fyra loppisar! Det blev inte så många fynd, men desto finare i alla fall!
Jag hittade en tjusig rund mormorbricka för en tjuga. Nu är det den tredje marmorbrickan som har fått flytta in här hemma, kanske får räcka nu? ;)
Mässingsljusstakar kan man ju inte ha för många utav så denna fick följa med hem för en tia.
Och slutligen så hittade jag den här fina silvriga asken i form av en ananas. Har sett en nyproducerad variant på flertalet bloggar men tycker att den här har mer charm än en nyproducerad. Ananasen blev min för trettio kronor!
 
Och första julblomman har också fått flytta in i helgen. Tack mamma! :)
 
Foto: Sofia
 
 
 
 

Höstfärger

Idag har det ju varit ett helt fantastiskt väder här i Göteborg och då kan man ju inte annat än att passa på att gå en långpromenad med kärleken i sitt liv. På vägen hittade jag en buske med underbara färger på bladen och då passade jag på att plocka på mig några. Nu står de där på skåpet och strålar höst!
 
Foto: Sofia
 
Visa fler inlägg