Nu går vi mot ljusare tider och det dröjer inte länge förräns butikerna är fyllda med vårens nyheter. Åhlens lär ju inte vara sämre dem och jag har kikat lite på vad som komma skall.
Här får ni lite inspirationsbilder på några av vårens nyheter. Allt kommer finnas i butik fr.o.m v11.Foto: Åhlens/Daniel Hertzell


Igår när jag kom hem från jobbet hade jag fått härlig post i min brevlåda. Hm-katalogen plus en liten broschyr från HmHome. Det verkar komma en hel del fina vårnyheter faktiskt! Jag gick genast in på hemsidan och kikade. Det som föll mig mest i smaken var kuddarna med gammaldags tryck på. Passar både till moderna och lantliga hem. Sen tycker jag att de vita volangkuddarna är helt underbara! 
Vad tycker ni?
Foto: Hm Home


Som jag skrivit tidigare så älskar jag Lisa Bengtssons mönster. Dem sticker verkligen ut ifrån mängden och känns både nytänkande och roliga!
Jag har varit på jakt efter nya köksstolar och vet ni vad? Jag har äntligen hittat dem! Igår begav jag mig ut på vägarna för att fynda i Jönköping, fyra stolar för 200kr - rena rånet tycker jag! :) Stolarna går i äldre stil och tanken är att dem ska målas vita och sedan ska jag klä om sitsen i ett snyggt tyg. Och då har jag sett att tyget Baronessa (blommorna) finns i svartvitt och det skulle bli såååå snyggt i mitt kök!
Foto: Lisa Bengtsson