Alldeles om en stund så sätter jag mig på tåget till Alingsås där jag ska spendera hela påskhelgen. Därför har jag inte lagt varken tid eller engagemang till att påskpynta alls hemma, ingen idé att fina tulpaner står och vissnar utan att någon ser på liksom. Så jag körde enklaste påskpyntet ever! Plockade några grenar i skogen och satte dem i min ena damejeanne, utan färgglada fjädrar och gulliga små ägg. För visst är det väl så att också det enkla är vackert? :)
 
 
Den gamla "ficklampan" köpte jag på loppis för en femma förra helgen. Perfekt för framtida stilleben!
Foton tagna via min Samsung
 
Här ser ni några utav mina senaste fynd. Den fina termosen köpte jag på loppis i Lördags för en tia (!) och skicket på den är perfekt! Ibland springer man på gamla termosar men antingen är dem alldeles för dyra eller så saknar de korken eller så är glaset invändigt trasigt. Men denna är så himla fin!!
Den fina arbetslampan är mitt senaste Tradera-fynd och nu ska den bara fixas till bruksskick :)
 
Foton tagna via min Instagram
 
Oftast när man möblerar sin soffgrupp så är man fast i gamla mönster och ställer soffan längs med en vägg. Men om man har ytan, varför inte flytta ut soffan en bit så att man kan utnyttja väggen bakom till förvaring? Hade jag haft plats här hemma så hade jag helt klart möblerat på detta sätt! :) Mysigt och luftigt när man kan röra sig runt soffgruppen också!
 
Foto: Stadshem