Drömlägenheten?

Detta är ganska tokigt... När jag fortsatte skrolla ner till fler bilder från lägenheten till mitt senaste inlägg, inser jag att det är en lägenhet som jag blev så förtjust i för några år sedan. Den har nämligen varit med som ett reportage i en inredningstidning för flera år sedan - och jag har t.o.m rivit ut sidorna och satt in dem i min inspirationspärm! Jag tyckte då att de som bodde i lägenheten hade riktigt smarta ideér och lösningar. Att ha finskorna i ett svart vitrinskåp har jag varit såååå inne på att själv ha, jag har bara inte hittat det perfekta slåpet.

Är inte detta underligt så säg..
Här får ni ett gäng finfina bilder från lägenheten så titta och njut - jag gillar vad jag ser!


Foto: BolagetFina saker hos Perfect Home

Perfect Home är ett norskt "Homesale-företag" som fungerar precis på samma sätt som Tupperware och liknande - en konsulent bokar partyn hos en person som i sin tur bjuder in sina vänner på ett party.
Sedan några månader tillbaka är jag konsulent för Perfect Home och det har gått väldigt bra. Produkterna är otroligt snygga och säljer sig själva.
Kika på bilderna nedan och låt dig inspireras av vackra ting! :)

Ljusstakarna på bild nr 2, lampan på bild nr 3 och de hängade ljuslyktorna på bild nr 5 är några utav grejerna jag har hemma från Perfect Home :)

Bor du i närheten av Alingsås och vill hålla ett party, tveka inte på att höra av dig :)
Foto: Perfect HomeSofia testar: Tapetnedångare

Problem att få ner flera lager av gamla tapeter? Glöm det där med att stå och riva bit för bit i en evighet! Jag har nämligen testat en tapetnedångare, och vet ni vad? Den funkar jättebra!
Den varma vattenångan gör att tapeten släpper från underlaget och liksom bubblar sig, sen är det bara att skrapa bort den fuktiga tapeten med en bredspackel! Smidigt värre! :)
Foto: Erik Johansson


Visa fler inlägg