De senaste dagarna har jag fått ganska mycket uppmärksamhet i media, och det är ju såklart jätteroligt!
Helgen började med att Expressen publicerade en artikel om tio inredningsbloggare man måste följa och där lilla jag fanns med på listan tillsammans med bl.a Frida på Trendenser, Pella på Stilinspiration och Petra på House of Philia, och detta är ju såklart väldigt kul men också lite rörande! :)
 
Senaste idag publicerade både Expressen och GT en artikel om DIY-trenden som jag blev intervjuad och fotad för för några veckor sedan, som man kan läsa mer om och se bilder från i papperstidningen. 

Så TACK för all fin uppmärksamhet och VÄLKOMNA alla nya läsare! :)
 
Foto: Sofia
 
 
För ett tag sedan fyndade jag en pall i kromad konstruktion med rottingsits på loppis för några ynka tiokronor. Dessvärre så föll inte kromen i kombination med träramen runt rottingen mig i smaken så jag gjorde en liten makeover på den.
 
Jag började med att skruva loss sitsen från kromkonstruktionen och slipade ytorna som skulle målas lite lätt. På stålkonstuktionen använde jag en mattsvart sprayfärg från Hagmans för att få en så slät yta som möjligt. För bästa resultat ska man spraymåla flera tunna lager hellre än ett eller två tjocka lager, då det blir större risk för att färgen rinner.
På ramen, runt rottingen, grundmålade jag med vattenbaserad Häftgrund från Nordsjö efter slipningen. Sedan penslade jag två lager med mattsvart lackfärg från Nordsjö, nämligen Superfinish 05! Om du vill ha en riktigt fin slutfinish på dina träytor så rekommenderar jag varmt denna produkt, då färgen flyter ut otroligt bra och ger en riktigt slät yta!
 
Vad tycker ni om förvandlingen, blev det bättre eller var den finare innan? :) Personligen så tycker jag att den är mer kaxig nu efter sin förvandling!
 
Före:
 
Efter:
Foto: Sofia