Nyhet från Sandberg: Gabriel

Den senaste tapetkollektionen från Sandberg är en riktig höjdare. Gabriel är en samling tapeter där några klassiker från tidigare kollektioner finns med på ett hörn och nu också i några nya färgställningar samt en massa nya härliga mönster som säkert blir storsäljare. Välkommen till familjen, Gabriel!
 
 
 
 Och ni har väl inte missat att Sandberg även säljer kuddar och väskor som är sydda i deras vackra tyger?
 
Foto: Sandberg Tapet
 
 
 

Rokokostolar

I våras blev jag en lycklig ägare till de här finfina rokokostolarna. De hade stått på föräldrarnas vind i väntan på att rätt tillfälle skulle dyka upp. Och jag antar att tillfället var helt rätt, eftersom jag utbildade mig till möbeltapetserare, då jag så snällt fick ta över dem, jippy!
Skicket på stolarna var väl inte helt hundra, lite maskätna, sargens bakdel var ruttna på båda två så det fixade Joel till med nya delar (se första bilden) som jag betsade i samma färg som det övriga träet.
Först funderade jag på om jag skulle måla stolarna i originalfärgen som var lite grön/turkos men som tur var struntade jag i den idén och behöll stolarna som de var med sin fina patina. Nu är jag supernöjd!
 
Jag stoppade stolarna traditionellt med grundstoppning i krollsplint och överstoppning i elancrin. Sedan kläddes stolarna i det fina tyget från Romo (utgått). Jag är sååå nöjd!
 
Just nu har jag ingen plats för att ha båda brevid varandra, för så skall det vara, utan nu står de på varsitt ställe i lägenheten.
 
Före:
 
Sedan kom det på en överstoppning, dessvärre saknar jag bild på detta! Sedan var det dags att börja med klädsel!
 
Efter:
Foto: Sofia
 

25-års-önskelistan!

Kan ni tänka er att imorgon blir lilla jag hela 25 år gammal. 25år den 25e Juni 2012. Det är inte klokt vad tiden går fort!
Joel har varit på mig om vad jag önskar mig så jag bad min fina vän Karin att hjälpa mig att göra ett önske-collage, så här kommer det!
 
1. Dammvippa från Artilleriet. 2. Trähand från Artilleriet. 3. Halsband från Guldfynd. 4. Decorate av Holly Becker, Adlibris. 5. Från loppis till salong av Ida Magntorn, Adlibris. 6. Ring från Guldfynd. 7. Flowerbomd från Viktor&Rolf, Kicks. 8. Stämplar från Granit. 9. KitchenAid/Presentkort från Önska. 10. Tekoppar "Take a bath" från Esther Horchner, Olsson & Gerthel. 11. Väska från Åhlens.
 
Foto: Från företagen ovan
 
 
 

Rosa finheter

Glad midsommar i efterskott eller vad man säger :) Hoppas att ni hade en riktigt fin afton igår och dansade med kransar i håret. Det blev varken dans eller 7 sorters blommor för min del men däremot en riktigt trevlig dag i goda vänners sällskap!
Idag gör jag som Hanna och plockar pioner i föräldrarnas trädgård och får lite mer sommarfeeling hemma.
 
Jag önskar er en fin kväll! :)
 
Foto: Sofia
 
 
Visa fler inlägg