Syrener.

Åh, det är så härligt med sommardofter! Så skönt när allt har blivit grönt ute och blommorna blommar för fullt, så också syrenerna! Man får passa på och plocka nu innan de blommar över. Det gjorde jag igår, plockade med mig några grenar och satte i en vas på favoritskåpet. Sommarkänslor! :)

Och på första bilden ser ni också sängbords-stegen som jag berättade om häromdagen.Och mina betongljusstakar från Tove Adman har jag inte på långa vägar tröttnat på än, såååå fina och klassiska :)


Foto: Sofia

Duka upp utomhus!

Nu när sommaren äntligen har kommit får vi ju passa på att duka upp middagar utomhus! Jag saknar dessvärre både caféset med bord och stolar plus uteplats så då får det bli picknickfilt istället och det är ju inte fy skam det heller! :)

Ikväll tänker jag njuta av sommaren, och sitta ute länge, länge och dricka vin med en kompis. Hoppas ni alla får en fin fredagskväll! :)De här fina bilderna från Ikea Livet Hemma påminner mig om att jag vill göra pompoms! Får inhandla material nästa vecka :)


Foto: Ikea Livet Hemma

Nypinnat!

Ja när inspirationen tryter så kan man ju alltid gå in på Pinterest och fylla på förrådet lite. Detta är några utav de senaste bilderna jag pinnat. Vill du följa mig? Sök på Sofia Strömbom :)

Älskar översta bilden och vilket otroligt sammanträffande, igår ställde jag nämligen en liknande stege brevid sängen att använda som sängbord! :)


Foto: Pinterest

Det sista stora projektet

I skolan är det just nu fullt ös för att hinna med allt som skall göras innan jag avslutar den ettåriga möbeltapetserarutbildning på Nääs Fabriker.
Jag håller just nu på med flera projekt, två rokokostolar, en sypall och den här härliga fåtöljen. Fåtöljen köpte jag på Vinden Second Hand i Alingsås för 230 kr.
Så hur ligger jag till med den just nu då? Jo, jag har gjort klart resårhuset och nu väntar stoppningen. Sen skall det väljas tyg. Och jag har beslutsångest. Blä!
Foto: Sofia

Visa fler inlägg