31 oktober 2013

Shoppingsug

Inspiration

När jag ser de här fina bilderna från House Doctor så blir jag så hiiiimla inspirerad till att shoppa massa nya prylar till hemmet. En sak som jag har tänkt att göra jättelänge är att sy ett gäng med nya kuddar, det kanske får bli November månads projekt! :)
 
Foto: House Doctor
 
Jag har följt Pernilla Janssons blogg i flera år och tycker alltid hon har bra inredningsideér med en härligt personlig stil. På Ikeas blogg Livet Hemma får vi följa med hem till Pernilla som visar upp godbitarna. Se, njut och låt dig inspireras! :)
 
Foto: Ikea Livet Hemma/Therese Winberg
 
 
Teamets senaste lägenhetsstyling ägde rum på Kastellgatan 19. En lägenhet med stor potential till att bli helt fantastisk med en renovering! En otrolig takhöjd, rymliga rum och djupa fönsternischer.
I sovrummet var det väldigt mycket ek, så för att dämpa ner det lite och göra det "luftigare", satte vi över den tapeten som satt i själva nischen vid sängen. Tapeten var rätt mörk med blommor i vinrött och brungrå botten så istället valde vi att sätta fast en massa svartvita utklipp över tapeten för att liksom lätta upp det och göra det lite mer modernt. Tycker det blev himla fint, och kanske ett tips till dig som vill förändra en del av en vägg hemma? :)
 
 Foto: Alvhem Mäkleri