Att uppdatera sig med nya kuddar är alltid kul och det kan förändra så mycket för känslan i soffan eller i sovrummet. För några veckor sedan fyndade jag ett fint puderrosa kuddfodral i lenaste sammet i en liten inredningbutik här i Alingsås, och den gröna kudden är ett fynd från Jysk. Kul med lite färg till mina annars väldigt neutrala kuddar i vitt, grått och svart.
 
Sammet är ju dessutom riktigt trendigt i höst och jag tycker att det blir extra fint att blanda sammet tillsammans med lite grövre textilier så att det inte bara blir blankt, blankt överallt.. Gillar ni mina nya kuddar? :)
 
Gillade ni det här inlägget? Klicka gärna på det lilla hjärtat längst ner <3
 
Foto: Sofia Sjöberg / Sofiasinredning
Jag bara älskar den här stylingen av matsalen på Hvitfeldtsgatan 12 i Göteborg som förmedlas via Alvhem Mäkleri just nu. Det gamla matbordet i kombination med den grafiska stolen Grand Prix som Arne Jacobsen designat är bara så läckert! De enkla Ivarskåpen som är perfekta att göra snygga stilleben på och sväljer mängder med prylar är så användbara. Och taklampan är bara så snygg!
 
Gillar ni också den här lilla stilkrocken?
 
Att hösten är här är det är det ju ingen tvekan om. Numera behöver man tända lamporna redan klockan 18, om inte solen är framme vill säga och på morgonen får vi tända lamporna när Klara vaknar och vill leka. Då gäller det att ta vara på de stunder när solen lyser och skapar lite magi här hemma. Solstrålarna la så vackert på matsalsbordet i helgen att jag snappt plockade fram kameran och lyckades knäppa några bilder.
 
Man vet ju aldrig när tillfället ges igen liksom.
 
Ha en trevlig vecka, och klicka gärna på det lilla hjärtat nedanför om du gillade det här inlägget <3
 
Den gråa krukan är ett loppisfynd, ni vet ett sånt där klassisk glaserat keramikkärl som jag målat med Vintage Paint från Panduro Hobby.
Foto: Sofia Sjöberg / Sofiasinredning