Jag publicerade den här bilden på mitt Instagramkonto (@sofiasinredning) för ett tag sedan och det var väldigt många som blev förtjusta i den - kanske för att den var superbillig, den kostade nämligen 89 kr på Jordnära i Alingsås. Den passar perfekt vid sidan om våran säng i sovrummet men kan tänka mig att den kommer flyttas runt då den kan vara fin i flera andra rum här hemma.
 
 Foto: Sofia Sjöberg
 
I samband med att vi rev upp golvet i hallen och la värmeslingor så kände vi att när vi ändå håller på så känns det bra att även renovera gästtoaletten så att golvslingan följer med in dit. Sagt och gjort - Joel rev upp golvet där också, la dit urfräst golvspån, värmeslinga och flytspacklade allt sen. När vi ändå var igång så passade vi på att slänga upp renoveringsgips på väggarna, la klinker och kaklade ca 150 cm upp på väggen. Ovanför kaklet skall vi tapetsera med den underbara tapeten "Soho" från Sandberg. Kommer bli superfint! :)
 
Här får ni se små glimtar av gästtoaletten :) Vad tycks?
 
Foto: Sofia Sjöberg
 
I helgen som gick var jag uppe en sväng i Stockholm för att jobba på Nordsjö Idé & Designs inköpsmässa. Både väldigt roligt och lärorikt, helt klart! Jag passade även på att ta ett varv och spana på alla utställarna och i Sandberg Wallpapers monter fick man bläddra i den nya tapetkollektionen som lanseras i Mars. Om man ville, fick man även en tatuering (en gnuggis) som de själva säljer i sin webshop. Jag älskar verkligen mönstret och trivs faktiskt med att ha blommor på handleden. I alla fall en vecka ;)
 
 Foto: Sofia Sjöberg