Adventspiff

Idag är det redan första advent, vad hände med hela November undrar jag? Den liksom bara svischade förbi ju! Har ni adventspiffat hemma idag? Själv har jag fått upp alla stjärnor och adventsljusstakar och idag har jag t.o.m bundit en krans till dörren, dekorerat trappan och storstädat hela huset! Nu blir det lugnt resten av kvällen kan jag lova ;)
 
 
 

En värmande kamin

Håller ni inte med om att den här kaminen är helt fantastisk? Dessvärre har vi vare sig kakelugn eller kamin i vårat 20-talshus, även om det någon gång i tiden stått minst två kakelugnar här hemma. Dock hade man inte samma tänk som man har idag, om att bevara det gamla, så de togs tyvärr bort för länge sedan. Vi får väl se om man någon gång i framtiden bygger en ny kakelugn eller om vi bara sätter in en kamin, för visst är det himla mysigt och sätter en speciell känsla? :)
 
Foto: Stadshem
 
 

Tid för hyacinter

Nu är det äntligen dags att köpa hem mängder med hyacinter och placera ut i hemmet och bara vänta på att det ska börja dofta. Jag fick mina första för några veckor sedan, i vänninegåva, och nu har de börjat blomma så himla fint och doftar ljuvligt. Jag tycker att det är väldigt vackert att ställa ihop flera stycken, tillsammans med levande ljus, ungefär som jag gjorde i fredags när jag var ledig. Så himla mysigt att tända levande ljus mitt på dagen samtidigt som man sitter vid datorn och jobbar.
 
Foto: Sofia
 
 

Marble table

Förra helgen när jag var på loppisrunda så hittade jag en massa fina grejer. Bl.a en jättefin stor oljelampa, två böjträstolar som ska målas mattsvarta och det här suuuperfina sidobordet med marmorskiva på toppen. Det fungerar just nu som sängbord på min sida sängen och jag är verkligen helt förälskad i det!
 
Här ser ni också de fina lamporna som vi hittade i huset vid inflytt, den ena på vinden och den andra i källaren, som sitter fint på var sida om sängen. Vi gillar!
 
Foto: Sofia

 

Kubhyllan

Kubhyllan har verkligen blivit en stor favorit hos många läsare, både här på bloggen och på Instagram (@sofiasinredning), och det är verkligen jätteroligt!
Jag tycker fortfarande att den är kanonfin, även om jag kan tycka att den passade ännu bättre i lägenheten, med den fina tapeten från Boråstapeter bakom.
Jag är faktiskt lite sugen på att ändra om den lite, kanske dela upp kuberna så att de får stå på flera olika ställen här i huset, vi får se om det hinns med i helgen. Ha en härlig fredag nu vänner! :)
 
Foto: Sofia
 
 

DIY från Anza

Pensel-och verktygstillverkaren Anza har verkligen lyckats med fina pressbilder och instruktionsfilmer den senaste tiden. Se bara på de här fina inspirerande bilderna på hur du kan fixa till tjusiga pallar och en egen förvaringslösning i form av en kubhylla. Verkar vara poppis med kubhyllor just nu? :)
 
Foto: Anza/Per:pr
 

 

Erbjudande från Members.com

Members.com är en gratis shoppingklubb som dagligen erbjuder sina medlemmar exklusiva varumärkeskampanjer inom kläder, heminredning, sport och skönhet. Jag har blivit tipsad om att det idag kl 12.00 släpps ett gäng fina erbjudanden på heminredningsprodukter. Jag fastnade extra mycket för den fina blåvita koppen från Spode som passar perfekt för råa höstkvällar att dricka en varm kopp te ur och den säljs till hela 50% rabatt. Det underbara kristallglaset från Nachtmann (-43%) hade jag gärna dukat fint med och brödrosten från Dualit (-35%) skulle passa perfekt på våran köksbänk då jag rostar bröd varje morgon! :)
 
Passa på att fynda, antingen till dig själv eller någon annan. Klockan 12.00 smäller det!
Foton: Från företagen ovan/Members.com
 
 
Visa fler inlägg