Dagens tips: Rama in dina vinylskivor

Jag har en speciell kärlek till snygga omslag på LPskivor. För några år sedan var jag smått beroende av att springa på loppisar och bläddra igenom hundratals skivor i jakt på schysta motiv, eller bara för att skivan faktiskt var en riktig klassiker. Mitt intresse för att springa på loppis och leta efter LP-guldkorn varenda helg avtog, men ögat för snygga omslag finns kvar. Själv har jag några favoriter lutandes på tavellister.
Hos Designtorget finns det speciella ramar för våra älskade LPskivor. Extra snyggt blir det att sätta flera stycken i rad - och enkelt att förändra med nya motiv när man tröttnat på det befintliga!

Pris: 495:-Foto: Sofia och DesigntorgetMormorsinspirerad plåtburk: Resultat

Då var det äntligen dax att visa er resultatet av pysslet jag höll på med för någon vecka sedan (http://sofiasinredning.blogg.se/2010/august/fixa-mormorsinspirerade-platburkar.html).
Jag började med att spraymåla burken vit. Sen använde jag mig av en virkad duk (som jag fyndat på loppis för en femma!!) och höll den som en "mall" på burken när jag sedan sprayade med silverfärg. Resultatet blev riktigt bra och burken känns modern men ändå lite "mormorsaktig". Jag är supernöjd!


Före:
Plåtburk fyndad på loppis för 15kr
Efter:När jag ändå var igång blev jag sugen på att fixa fler burkar. Så jag rensade skafferiet och hittade faktiskt två burkar Annas pepparkakor så dem fick också en makeover :)


Foto: Sofia
Fixa mormorsinspirerade plåtburkar

Hej på er! Jag är som sagt väldigt svag för plåtburkar, och det är hur enkelt som helst att fixa till dem på egen hand! Hur många av er har inte "Annas pepperkakor" ståendes i skafferiet?
Jag hittade en snygg plåtburk på loppis för ett tag sen som jag sedan spraymålade vit. Min plan är nu att använda en virkad duk vid nästa lager, då jag tänkt att spraya med en silvergrå kulör. Tror att det kommer bli supersnyggt! Mormorsinspirerat men med en moders touch! Jag uppdaterar om resultatet :)
Foto: Sofia


Spegel, spegel på väggen där...

Jag är oerhört förtjust i speglar i alla dess former! Genom att ha speglar uppsatta på väl utplacerade ställen kan ett litet rum kännas mycket större än vad det egentligen är plus att man får ett helt annat djup i rummet.
För några månader sedan berättade jag om ett riktigt bra loppisfynd jag gjorde på Hjulet secondhand i Vårgårda. Jag lovade att jag skulle visa resultatet, och bättre sent än aldrig - men här är det!

Spegel 30kr.
Bladsilver och lim är köpt på Panduro Hobby.


Före:Efter:


Foto: SofiaVisa fler inlägg