Jag har en speciell kärlek till snygga omslag på LPskivor. För några år sedan var jag smått beroende av att springa på loppisar och bläddra igenom hundratals skivor i jakt på schysta motiv, eller bara för att skivan faktiskt var en riktig klassiker. Mitt intresse för att springa på loppis och leta efter LP-guldkorn varenda helg avtog, men ögat för snygga omslag finns kvar. Själv har jag några favoriter lutandes på tavellister.
Hos Designtorget finns det speciella ramar för våra älskade LPskivor. Extra snyggt blir det att sätta flera stycken i rad - och enkelt att förändra med nya motiv när man tröttnat på det befintliga!

Pris: 495:-Foto: Sofia och DesigntorgetDå var det äntligen dax att visa er resultatet av pysslet jag höll på med för någon vecka sedan (http://sofiasinredning.blogg.se/2010/august/fixa-mormorsinspirerade-platburkar.html).
Jag började med att spraymåla burken vit. Sen använde jag mig av en virkad duk (som jag fyndat på loppis för en femma!!) och höll den som en "mall" på burken när jag sedan sprayade med silverfärg. Resultatet blev riktigt bra och burken känns modern men ändå lite "mormorsaktig". Jag är supernöjd!


Före:
Plåtburk fyndad på loppis för 15kr
Efter:När jag ändå var igång blev jag sugen på att fixa fler burkar. Så jag rensade skafferiet och hittade faktiskt två burkar Annas pepparkakor så dem fick också en makeover :)


Foto: Sofia