Häromveckan delade jag detta tips för Nordsjö Idé & Designs "Idéfabriken" och jag tycker att det är så fiffigt så ni måste ju bara också se detta. Om man skall rama in prints eller foton och inser att man inte har en passepartout som passar i storlek, så kan man istället använda sig av en mönstrad tapet som bakgrund till motivet. (Då är det ju bra att ha de där tapetstuvarna liggandes..) Beroende på vilken tapet man väljer att ha
som bakgrund så går det ju snabbt att förändra uttrycket dessutom. Tänk er t.ex om man hade använt sig av ett svartvitt grafiskt mönster – då hade det blivit något helt annat än detta som är lite snällare mot ögat.
 
Ha nu en Happy Friday! :)
 
Foto och styling: Sofia Sjöberg för Nordsjö Idé & Design / Idéfabriken
Idag lanserar Sandberg Wallpaper sin nya kollektion "Villa Dalarö". Fina och stämningsfulla pressbilder och tapeterna ser fantastiska ut! Måste spana in kollektionen nästa gång jag promenerar förbi min arbetsplats :)
Så vackert när snickerierna har fått lite färg också och harmoniserar så fint tillsammans med tapeterna på väggen. Snyggt och harmoniskt - tummen upp! :)
 
Pressbilder: Sandberg Wallpaper
Styling: Mari Strenghielm
Foto: Anna Malmberg
 
 
Jag är fortfarande så himla nöjd med våra sängbord som vi byggt själva. De är både snygga och praktiska med avlastningshyllan där under lådan! Sängborden är målade med Ambiance Superfinish helmatt ifrån Nordsjö. Kulören vi använt är S4502-Y, som är en varmgrå nyans.
 
 Foto: Sofia Sjöberg