31 december 2013

Gott nytt år!

Personligt

 
 
 
2013 var ett bra år. Helt suveränt egentligen. Det största och bästa som hände var när min blivande man friade på klipporna utanför Fjällbacka i somras. Det var så himla fint och jag längtar så till den dagen då vi säger ja till varandra på riktigt. Men det blir inte 2014.
 
Andra bra saker som hänt är att vi har haft många projekt hemma i lägenheten som blivit så bra! Vi har målat och tapetserat. Byggt och målat en massa kuber. Fyndat finfina saker på loppis och fått mer respons än någonsin här på bloggen och det tycker jag är så himla roligt!
 
---
 
 2014 blir året då både jag och min sambo tar examen. Det blir året då vi skall ut på arbetsmarknaden och då jag ska försöka komma igång med mitt egna företag. Det blir förhoppningsvis året då vi flyttar till större boende, om det blir Alingsås eller Göteborg, lägenhet eller hus det får tiden utvisa och läget avgöra.
 
Hoppas att ni alla har haft ett fint år och hoppas att ni får ett ännu bättre 2014!
 
Kram
 
 
 
Hoppas att julen varit bra och att ni fått många fina julklappar och umgåtts mycket med familj och vänner! :)
 
Foto: Sofia
 
 
 

24 december 2013

God Jul

Inspiration: Jul

Ville bara passa på att önska er alla fina läsare en riktigt God Jul! Jag hoppas att ni får äta en massa god julmat och läckra sötsaker och umgås med familj, släkt och vänner. Det ska i alla fall jag göra, så bloggen får vila några dagar. Vi hörs snart igen! :)
 
Foto: Ikea/Livet Hemma