Bygg din egen kubhylla

Jag har fått otroligt mycket kommentarer och mail om min kubhylla. De flesta av er undrar i vilket material jag byggt kuberna i, vilka mått de har och hur jag tillverkat dem. Detta har jag skrivit om i ett tidigare inlägg som ni kan läsa här.
 
Om du har tummen mitt i handen eller helt enkelt inte har lust att tillverka dina egna kuber så kan man just nu köpa dessa kuberÅhléns och bara stapla på varandra och på så vis skapa sin egen personliga hylla. Lycka till! :)
 
 
Foton: Åhléns
 

När kan jag flytta in?

Den här pärlan ligger just nu ute till försäljning hos Stadshem. Väldigt smakfullt inrett med detaljer i gult och att ha gamla trägolv i hela lägenheten är ju nästan mer än vad man vågar önska sig, inte sant? :)
 
Köket är superfint och man har lyckats få till en skön känsla med enkla medel tycker jag. För visst är väl köket och köksluckorna inte så speciella egentligen? På med ett par rejäla beslag på dina släta luckor där hemma, och ta eventuellt ner ett överskåp och ha öppna hyllor istället och sätt vitt standardkakel från bänkskiva och upp till tak så får man liknande resultat :) Sååå snyggt!
 
 
Och med den här bilden påminner jag mig själv att gå och köpa den här Göteborgskartan som jag så länge velat ha!
 
Foto: Stadshem

Sällsynta planscher

När jag bläddrade igenom dagens GP nu på morgonen så var det en stor annons för Ågrenska, som dagligen arbetar med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Annonsen förmedlade att man just nu kunde köpa finfina skolplanscher (nyproduktion) och därmed stötta Ågrenska att kunna hjälpa barn med sällsynta diagnoser. Läs mer här!
 
Planscherna är 50 x 70 cm och kostar 100 kr/styck + porto.
 
Jag tycker planscherna är superfina och prisvärda, plus att vinsten går till en bra sak! Gamla skolplanscher är svåra att få tag på och kan ju springa iväg rätt mycket i pris så passa på att fynda dessa nu!
 
Foto: Ågrenska
Visa fler inlägg