I samarbete med Owl Streets har jag valt ut mina två favoritposters ur sortimentet och den här kartan över London är den ena utav dem. Owl Streets är ett svenskt företag som säljer både unika posters, fair-trade tygkassar och fodral till iphone/ipad.
 
Jag vill verkligen åka till London snart känner jag. Jag har varit där tre gånger tidigare men då var jag bara barnet och senaste gången var i tidig tonårsålder så jag skulle inte säga att jag har så mycket minnen förutom från Madame Tussauds och Piccadilly circus. Då uppskattade man inte lika mycket att titta på byggnader, gatukonst och att bara strosa omkring och insupa atmosfären.
 
Kanske 2014 blir året då vi åker dit och upplever staden på nytt och framförallt upptäcker secondhand-butiker och bra shopping! :)
 
 
Foto: Sofia
 
Det blev visst en liten bloggpaus på en vecka och andledningen till detta är faktiskt många. Det fina vädret gör ju förstås att man vill vara ute och njuta så mycket som möjligt, men förutom det så är det en väldigt intensiv period i skolan just nu, såhär 1 ½ månad kvar till examen och som grädde på moset har jag hållit i tyglarna och planerat en möhippa för en av mina bästa vänner som faktiskt avverkades igår, och oj vilken dag det blev! :)
 
Det har ju kommit ut en del fina lägenheter till försäljning i veckan och en av favoriterna är den här pärlan på Sveagatan 24 i Göteborg som förmedlas via Stadshem
Det jag tar med mig från denna fina lägenhet är helt klart det fina "kaklet" från Marrakech Design i köket, och den spännande tavelväggen ovanför soffan. Ett ganska enkelt sätt att få till en kul detalj där hemma! :)
 
Foto: Stadshem