Nytt från Owl Streets

I samarbete med Owl Streets har jag valt ut mina två favoritposters ur sortimentet och den här kartan över London är den ena utav dem. Owl Streets är ett svenskt företag som säljer både unika posters, fair-trade tygkassar och fodral till iphone/ipad.
 
Jag vill verkligen åka till London snart känner jag. Jag har varit där tre gånger tidigare men då var jag bara barnet och senaste gången var i tidig tonårsålder så jag skulle inte säga att jag har så mycket minnen förutom från Madame Tussauds och Piccadilly circus. Då uppskattade man inte lika mycket att titta på byggnader, gatukonst och att bara strosa omkring och insupa atmosfären.
 
Kanske 2014 blir året då vi åker dit och upplever staden på nytt och framförallt upptäcker secondhand-butiker och bra shopping! :)
 
 
Foto: Sofia
 

En pärla på Sveagatan

Det blev visst en liten bloggpaus på en vecka och andledningen till detta är faktiskt många. Det fina vädret gör ju förstås att man vill vara ute och njuta så mycket som möjligt, men förutom det så är det en väldigt intensiv period i skolan just nu, såhär 1 ½ månad kvar till examen och som grädde på moset har jag hållit i tyglarna och planerat en möhippa för en av mina bästa vänner som faktiskt avverkades igår, och oj vilken dag det blev! :)
 
Det har ju kommit ut en del fina lägenheter till försäljning i veckan och en av favoriterna är den här pärlan på Sveagatan 24 i Göteborg som förmedlas via Stadshem
Det jag tar med mig från denna fina lägenhet är helt klart det fina "kaklet" från Marrakech Design i köket, och den spännande tavelväggen ovanför soffan. Ett ganska enkelt sätt att få till en kul detalj där hemma! :)
 
Foto: Stadshem
 

Göteborg för alltid

Vi planerar att ganska snart flytta tillbaka till Alingsås, och allra helst hitta något som vi kan köpa. Vi längtar att få göra något till vårat egna, renovera, bygga om, måla och inreda. Men Göteborg kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan och vi kommer alltid ha en koppling till denna underbara stad. För att plocka med oss Göteborg till Alingsås, så införskaffade jag mig den fina Göteborgs-kartan från The Global Institute of Creation, som jag såååå länge tänkt köpa men bara skjutit upp hela tiden. Nu är den våran, och kommer alltid påminna oss om vackra Göteborg! :)
 
Foto: Sofia
 

Förändring förgyller

I veckan fick jag för mig att jag skulle ändra om lite i min tavelvägg ovanför soffan. I tisdags köpte jag mig nämligen en finfin kopparspegel på Balders Hage och den skulle ju såklart få en snygg plats bland resten av tavlorna. Sagt och gjort. 45 minuter och ett antal nya spikhål senare så fick tavelväggen sig ett lite annorlunda utseende.
 
Foto: Sofia

På näthinnan

Den här bilden har liksom printat sig fast på min näthinna. Jag älskar den enkla kompositionen och de glasklara materialen och kan ni tänka er att eukalyptus, som mest används som en utfyllnadskvist i buketter (även fast jag själv tycker att den är fin att ha bara som den är) kan bli en så fin bukett? :)
 
Fin helg på er! :)
 

Fint i Ljungby

Jag hittade det här tjusiga hemmet när jag kikade in hos Jenny häromdagen, och jag fastnade verkligen för det helkaklade köket och den härliga känslan i sovrummet. Det är något visst med gråa och gröna väggar i sovrum. Jag, liksom många andra har verkligen fastnat för den grågröna färgen som Johanna har i sitt sovrum och jag känner att jag vill sätta tänderna i ett nytt projekt så att jag kan måla det i en grågrön nyans! :)
 
Visa fler inlägg