Inred uteplatsen

Hade jag bara haft någon typ av uteplats, allra helst en balkong, men gärna bara någon ynka kvadratmeter utanför huset som bara var Min, så skulle jag fläska på rejält med prylar och textilier som gör mig lycklig. Som liksom ger en känsla av att "här vill jag vara". Men nu har jag ju inte den där ynka kvadraten så jag får nöja mig med att få inspiration genom bilder istället.
Den här fina stylingen gjorde Frida i ett samarbete med Ellos tidigare i våras och jag tycker att resultatet blev så fint! Man blir ju verkligen sugen på att handla prylar från Ellos, eller hur?
 
 
Foto: Ellos
Styling Frida Ramstedt
 
 

Platsbyggda garderober

Hur fin är inte den här platsbyggda garderobslösningen? Perfekt sätt att utnyttja de där svåra kvadratmeterna vid snedtaket också. Och jag bara Älskar garderobsdörrarna som egentligen är gamla fönster, så otroligt vackert! Hade jag bott i detta sovrummet så hade jag inte velat gå upp på morgonen, jag hade gärna legat kvar och spanat på de underbara garderobsdörrarna! Jo man tackar! :)
 
Foto: Stadshem Mäkleri
 
 
 
 
 

Idag är det min dag

Jaha, så har ännu ett år gått och jag har än en gång blivit ett år äldre. Ja kan ni tänka er att jag idag fyller 26 år? Lilla jag liksom? Som ser ut att inte vara en dag äldre än myndig och som Alltid Alltid får visa leg på systemet?!
 
Nåväl, på min födelsedag så hade jag nog drömt om att gå hemma i lägenheten och pilla och piffa och ha snittblommor i varje hörn. Men sådan blir inte min födelsedag, nejnej. Jag befinner mig i ett renoveringskaos hos mina föräldrar och lagar matlådorna på kokplatta och tar vatten ur kranen på badrummet. Inte så glammigt va? ;)
 
Men jag ska inte vara sån. Jag har det faktiskt jättemysigt här, och imorse fick jag till och med frukost på "sängen", fast dess riktiga namn är ju såklart luftmadrassen ;)
 
Ungefär såhär hade det gärna fått se ut hos mig idag!
 
Foto: Ikea/Livet Hemma
 
 

Back at work!

Idag går jag på mitt sommarschema i färgbutiken. I 6 veckor framöver kommer jag jobba heltid och vi kommer på veckorna sova hos våra familjer i Alingsås. Det skall bli så skönt att slippa pendla från Göteborg varje dag liksom! Därför kanske det inte blir så mycket bilder hemifrån framöver men jag ska verkligen försöka hinna greja och fota när vi är här på helgerna! Mitt mål i sommar blir att måla och tapetsera i vårat vardagsrum/sovrum så den resan skall ni ju självklart få följa med på! ;)
 
Här får ni några detaljbilder från våran kubhylla!
 
Foton tagna via min Instagram

En titt i köket

Här ser ni några glimtar från vårat kök. Våra älskade hyllor fylls med mer och mer loppisfynd. Nyaste tillskotten är den gula stora brödburken i två (!) våningar och det gamla grytlocket längst upp till höger som har en riktigt härlig patina! :) Det är ju detaljerna som gör det!
 
Foton tagna via min Instagram
 
 
 

En till tjuvtitt

I Torsdags så fick jag äntligen på bakstycken till våra kublådor. Jag målade alla vita förutom två som blev lite mintgröna. Och jag kan säga såhär: Det blir såååå himla fint! Nu skall det bara målas och tapetseras i vardagsrummet/sovrummet innan jag blir helt nöjd, och ni får tyvärr inte se resultatet förrän det är gjort. Jag vill ju att ni ska få en helhetsbild av hur min vision har varit :)
 
Foto taget via min Instagram
 
 
Visa fler inlägg