Hade jag bara haft någon typ av uteplats, allra helst en balkong, men gärna bara någon ynka kvadratmeter utanför huset som bara var Min, så skulle jag fläska på rejält med prylar och textilier som gör mig lycklig. Som liksom ger en känsla av att "här vill jag vara". Men nu har jag ju inte den där ynka kvadraten så jag får nöja mig med att få inspiration genom bilder istället.
Den här fina stylingen gjorde Frida i ett samarbete med Ellos tidigare i våras och jag tycker att resultatet blev så fint! Man blir ju verkligen sugen på att handla prylar från Ellos, eller hur?
 
 
Foto: Ellos
Styling Frida Ramstedt
 
 
Hur fin är inte den här platsbyggda garderobslösningen? Perfekt sätt att utnyttja de där svåra kvadratmeterna vid snedtaket också. Och jag bara Älskar garderobsdörrarna som egentligen är gamla fönster, så otroligt vackert! Hade jag bott i detta sovrummet så hade jag inte velat gå upp på morgonen, jag hade gärna legat kvar och spanat på de underbara garderobsdörrarna! Jo man tackar! :)
 
Foto: Stadshem Mäkleri
 
 
 
 
 
Jag måste bara visa bilderna från den här underbara lägenheten som Frida tipsade om häromdagen. Den är ju bara sååå fin! Härliga designklassiker tillsammans med personliga prylar och lite vintage, eller vad säger ni om den lilla bänken som agerar avställningsyta för tavlor? Jättefin! För att inte tala om mässingkranen i köket! :)