21 oktober 2016

It's a girl!

Personligt

Japp, hon är här nu! För två veckor sedan bestämde sig våran lilla tjej att det var dags att titta ut, bara en dag efter beräknat datum, så det var ju himla skönt då jag kände mig ganska färdig med att vara gravid. Allt har gått jättebra och nu myser vi mest hemma i våran bebisbubbla. Det kan hända att bloggen blir lite lidande de närmsta veckorna, men jag lovar att komma tillbaks med ny kraft och leverera massor med inredningsinspo även framöver. Så håll tillgodo! :)
 
De här ljusrosa små skorna hade jag själv när jag var liten bebis och jag ser fram emot våren när även våran lilla skrutta kan bära dem.. :)
 
Foto: Sofia Sjöberg
I somras köpte vi ett nytt matsalsbord på Blocket som jag slipat, betsat och målat. Det är ett klassiskt bord i massiv björk från Ikea, nämligen "Norden" och blir en bit över 2½ meter långt med iläggsskiva - helt underbart att man kan ta emot många gäster samtidigt!
 
Eftersom jag ville betsa själva bordsskivan så krävdes det att jag slipade bord all befintlig lack på ytan. Underredet ville jag ha målat så där räckte det att jag tvättade med målartvätt, målade ett lager med grundfärg och två lager med färdigfärgen. Jag är himla nöjd med resultatet, men är fortfarande inte helt hundra säker på om jag ska låta underredet vara i denna gråa kulör eller om jag ska måla det svart. Beslut får tas längre fram helt enkelt.. Vad tycks? :)
 
Före:
 Efter:
 Foto: Sofia Sjöberg