Hemma-hos-reportage i Alingsås Tidning

I fredags var jag med i Alingsås Tidnings bilaga Hus & Rum för ett hemma-hos-reportage. Efter ett telefonsamtal i Tisdags var det bråttom med att fixa till i lägenheten (typ sätta upp alla tavlor och städa vilket var jättebra för detta behövdes) för att sedan få finfrämmat av reporter och fotograf på Onsdagen. Jag är himlans nöjd med resultatet - helsida och allt. Och inte att förglömma är ju förstasidan som jag tycker är kanon! För jag brukar ju ligga sådär i sängen och blogga... Höhö.
Jag ska se till så att ni kan få läsa artikeln i sin helhet också :)


Foton är plåtade av Patrik Skoglöw men dessa har jag fotot ur tidningen.

Min tavelvägg är klar!

I veckan berättade jag min planer för väggen ovanför min säng. Ni fick ju se de fina ramarna jag hittade på loppis förra helgen och nu har jag spraymålat dem svarta. Sedan innan hade jag några ramar plus en spegel i "guldsilver" som jag tänkte behålla färgen på. Trodde det kunde bli en fin kontrast till de svarta ramarna och vet ni? Det blev skitsnyggt! Åh, jag är så himlans nöjd med resultatet och kan absolut tänka mig att fylla på med fler fina ramar så småningom.
Vad gillar ni resultatet? :)

Före:

Efter:Foto: Sofia

Trender 2012

Ikea tror att vi under 2012 kommer se mycket av enkla och rena linjer med inspiration från Asien. Naturliga material som rå betong, gjutjärn, obehandlat trä och lätta, neutrala toner i grått. Mörkgrått tror Frida mycket på och jag är inne på samma linje. Men jag tror också på accentkulörer som gult, orange och rött!


Foto: Ikea Livet Hemma/Nina Broberg och Frida Ramstedt

Hjälp mig att bli ännu bättreDe senaste veckorna har det trillat in många nya läsare och det tycker jag ju såklart är jättekul!! Och det är extra roligt att ni inte bara trillar in utan ni stannar kvar och förhoppningsvis blir inspirerade!

Ni som har följt mig under en längre tid vet att jag använder mig mycket av olika företags inspirationsbilder men även egentagna bilder. Egna bilder beror helt på fantasi/väder/ljus/tid. Men nu vill jag veta vad du vill se mer av här på bloggen..?
Vill ni se mer bilder från mitt hem? Mitt liv? Ska jag bli mer privat?
Vill ni ha mer tips på nya tapeter? Eller kanske nya produkter och inredningsdetaljer?
Ska jag göra fler inspirationskollage/moodboards?

Ägna någon minut till att fundera och lämna sedan en kommentar - hjälp mig att bli ännu bättre! :)


Foto: Joel

Färgklick, yes please!

Visst är det uppfriskande att se ett sånt här hem med färklickar och där "det inte är så noga". Detta tycker jag är ett ypperligt bra exempel på att det inte finns några regler och att man visst kan blanda olika stilar - det blir ju superläckert och mer spännande! Färgklick och stilkrock, yes please!


Foto: Stadshem

Visa fler inlägg