Under midsommarhelgen fyllde jag 30 år (vad hände...!?) så jag passade på att unna mig ett nytt sidobord från Mio. Har länge velat ha ett nätt sidobord här hemma så när jag sprang på detta så passade jag på. Vi hade väl egentligen kanske tänkt att svetsa ihop ett själva, men ibland räcker liksom inte tiden till med en snart niomånaders bebis i kombination med renovering på hemmaplan, samt planering av sommarens takbyte. Plus att man måste vila lite ibland samt umgås med vänner och familj. Då får man helt enkelt ta den enkla vägen ibland och bara köpa något som finns färdigt ;)
 
Glöm inte att trycka på det lilla hjärtat om du gillade det här inlähgget. Tack! :)
 
Foto: Sofia Sjöberg
Lupinsäsongen är i allra högsta grad här så passa på att plocka en bukett nu i helgen innan de blommar över! :)
 
Vi har en ganska stor och lummig tomt och i flera delar av trädgården får allt "växa fritt" så jag är himla sugen på att ha lite lupiner där, då det blir lite roligare än att bara ha en massa högt gräs.
Någon som vet om man kan slänga ut frön från frökapslarna och att det "tar sig" så lätt? Eller måste man sticka ner frön i marken tror ni? :)
 
P.S. Glöm inte att trycka på det lilla hjärtat om du gillar det här inlägget. Tack!
 
 Foto: Sofia Sjöberg
 
Den här fina betongasken köpte jag för ett tag sedan på Jysk. Ett riktigt fynd om ni frågar mig, och den är perfekt på hallbordet för att gömma undan nycklar och diverse krafs :)
 
P.S. Glöm inte att trycka på det lilla hjärtat om du gillar det här inlägget. Tack!
 
Foto: Sofia Sjöberg