Jag vill bara passa på att önska er alla en god fortsättning på julen! Vi har mest tagit det lugnt hemma och umgåtts med familj och vänner under julen, men imorgon är det dags att ta tag i renoveringen igen. Vi är lediga hela nästa vecka också så vi ska försöka göra så mycket som möjligt i renoveringsväg på hemmaplan... Tar någon veckas paus från bloggen så jag passar även på att önska er alla ett gott nytt år! :)
 
 Foto: Sofia Sjöberg
 

22 december 2015

Pynta stilrent

Jag syns i media

Förra veckan publicerades årets sista artikel för tidningen Cityliv, och det var mitt kransprojekt som fick äran att hamna i tryck i Decembernumret. Samarbetet med Cityliv kommer fortsätta även under våren vilket jag tycker känns superkul och spännande! :)
 
Foto: Sofia Sjöberg / Artikel för Cityliv
 
Nu är det mindre än en vecka till julafton och nedräkningen har verkligen börjat på riktigt. Själv har jag inte köpt en enda julklapp än och julpyntet lyser med sin frånvaro här hemma förutom några hyacinter som visst råkat blomma över.
Idag är jag ledig så här försöker man hinna med så mycket som möjligt för jag jobbar i färgbutiken hela helgen. Även om det blir mycket jobb precis nu innan jul så ser jag fram emot 12 lediga (!) dagar i sträck fr.o.m onsdag nästa vecka. Men fram tills dess ska jag ändå passa på att försöka njuta och mysa så mycket som möjligt och ser fram emot att dricka glögg och äta glutenfria lussekatter och pepparkakor i helgen.
 
Happy Friday till er! :)
 
Styling: Jenny Martinsson, Hemtrender