23 december 2017

Less is more?

Hemma på Bygatan

\n
Jag har faktiskt inte orkat lägga en massa kärlek på hemmet det sista, har liksom ingen lust att piffa riktigt. Resultatet av detta är att en massa prylar har blivit liggande på matsalsbordet i väntan på att inspirationen skulle komma, men då den aldrig dök upp så har det prylarna legat kvar. Verkligen inte less is more där just nu, men jag gillar det ändå på något sätt.
\n
 
\n
Skulle vilja uppdatera med lite nytt julpynt här hemma så ska se om jag kan hitta något på rean efter jul. Brukar ni också köpa julpynt på rea och lägga undan till nästa år?
\n
 
Jag passar på att önska er alla en riktigt God Jul :)

\n
Klicka gärna på det lilla hjärtat här nedanför, Tack <3
\n
 
\n
\n
Foto: Sofia Sjöberg
\n


Yes, nu är det nära - på söndag är det Julafton. Galet vad fort tiden går! Och snart börjar jag jobba igen och mannen skall vara hemma med Klara i 6 månader. Yääj!
\n
 
\n
Ligger lite efter med adventsljusen så jag passar på att tända det tredje ljuset medans Klara sover och jag njuter av en kaffe framför lite jobb vid datorn.
\n
 
\n
Har ni köpt alla julklappar än då? Jag har faktiskt några enstaka kvar så jag ska försöka ge mig ut under dagen och fixa det sista. Vi har julen här hemma i år så de närmsta dagarna skall det städas, läggas in sill och försöka bocka av lite på vår "to-do-list".
\n
 
\n
Glöm inte att trycka på det lilla hjärtat här nedanför, Tack! <3
\n
 
\n
\n
\n
 Foto: Sofia Sjöberg
\n


Förra veckan tog jag äntligen tag i den där kransen. Jag köpte mig en bunt med eucalyptus, började binda på min rejäla stålring och det var klart på mindre än fem minuter. Så väldigt enkelt och fint julpynt om ni frågar mig.
 
Kransen fick sitta på väggen i sovrummet, men insåg snabbt att det där kommer inte att funka med en vild ettåring så snart hade vi haft torkade blad i hela sängen om jag inte hunnit inse faran, hehe. Jag lyckades iallafall fånga kransen på bild innan den blev flyttad och på mannens nattduksbord blev det också lite julfint med en rumsgran och några kottar. Har ni julpyntat massor?
 
Gillade ni det här inlägget? Klicka gärna på det lilla hjärtat längst ner <3
 
Foto: Sofia Sjöberg