Nu börjar ju snart den bästa säsongen för att göra riktigt fina loppisfynd. Det finns ju inget roligare än att bila genom Sverige för att helt spontant åka in på loppisar och göra superfynd på sommaren. Håller ni inte med? Har ni några favoritställen att fynda på?
Sen är det ju det här med att handla loppisgrejer på nätet, gör ni det? Jag har aldrig provat, förutom Tradera då förstås. Men jag kanske ändå kan tycka att charmen med att fynda försvinner när man inte får klämma och känna på sakerna i verkligheten.. Ta gärna en minut och svara på några korta frågor om ni tror att det finns intresse för att handla loppisprylar på nätet.
 
Här är några av mina loppisfynd som jag gjort de senaste åren! :)
 
Foto: Sofia
 
 
Jag är väldigt svag för gröna växter och extra kul är det ju när man kan ta sticklingar och se ett nytt liv växa till sig. Min doftpelargon Dr Westerlund som jag haft i kanske två års tid har vuxit sig riktigt stor nu och ifrån den har jag tagit massor med sticklingar och planterat. Antingen för att behålla själv eller ge bort till vänner. Vad säger ni, visst är den pampig? :)
 
Foto: Sofia