Just nu tipsar Ikeas inspirationssida Livet Hemma om riktigt tjusiga DIY som passar bra att pyssla med i höstrusket som råder just nu.
Varför inte skapa dina egna mönster på tidskriftsamlaren Knuff? Beskrivning på hur du går tillväga finns på hemsidan! :)
 
 
Och ni har väl inte missat att det råder ampel-feber just nu? Ikea Livet Hemma tipsar om var du kan hitta beskrivning på Macramé-upphängningen!
 
Foto: Ikea/Livet Hemma
 
 

20 oktober 2014

Köks-inspo

Inspiration

Vårat kök är faktiskt helt okej så vi har tänkt att göra en light-renovering där framöver. Luckorna är vitlaserade, men väldigt slitna så de ska slipas och målas. Sen blir det ny färg på väggarna och nytt kakel. Och kanske flytta om några skåp när man ändå är igång. Och nytt golv.
 
Jo, en light-renovering var det ja..
 
Här har jag samlat några bilder som inspirerar mig i köksväg och jag riktigt längtar tills vi sätter tänderna i detta projektet. Dock kommer det väl ta ett antal månader innan det är dags men den som väntar på något gott...! :)
 
Foto: 1. Ballingslöv 2. Valerie Aflalo 3. Fleaing France via Hannas Room 4. Kvänum 5. Pinterest (Källa)
 
 
Man behöver ju faktiskt inte bara köpa En typ av snittblomma och sätta allihop i En och samma vas. Välj hellre ut lite olika snittblommor och dela upp buketten och sätt i olika vaser i varierande storlek och form. Mycket roligare och intressantare att se på! :)