Den här våren blir ju den första vi har i huset, och det har varit väldigt spännande att se vad som ploppar upp från jorden runt huset. Vi har redan hunnit plantera lite nytt, bl.a amerikanska blåbär, rosenbuske, smultron m.m.
Inomhus har jag sått basilika och gräslök, och om någon vecka skall vi göra ett större land i trädgården så att vi kan odla mer roliga grejer. Det här med hus, trädgård och vår - det är fina grejer det! :)
 
Foto: Ikea Livet Hemma/Ragnar Ómarsson
 
 
Häromdagen fick jag ett litet ryck hemma och möblerade om på nedervåningen. Jag bytte helt enkelt plats på matsalen och tv-rummet, och jag tyckte faktiskt att det blev himla bra. Här får ni se ett litet smakprov! :)
 
Foto: Sofia
 
 
Ännu en helg är över och imorgon är det måndag igen. Igår överraskades Joel (och jag) av hans vänner som tog med sig honom på hans svensexa. Det känns helt galet att det bara är lite mer än en månad kvar till bröllopet, nervositeten börjar verkligen smyga sig på...!
 
Hur som helst, så hade jag och Joel planerat att åka på loppisar igår, men då vi båda blev helt överraskade vid frukost så fick jag ta med mig mamsen på loppis istället. Det blev inte så många fynd, men det finaste jag hittade var den här spegeln som får bo där på sängbordet så länge.
 
Ha en fortsatt fin söndagskväll :)
 
Foto: Sofia