Lite bloggtorka

Som ni kanske märkt den senaste veckan har det inte varit lika aktivt på bloggen. Jag har nämligen lite bloggtorka. Men jag ska ta nya krafter i helgen och förhoppningsvis får jag gjort en del projekt som skall slutföras. Vem vet, jag kanske hinner fota i helgen så att ni får se lite nytt hemma hos mig nästa vecka? Jag tycker vi säger så! Ha en fin helg allihopa, ni är så bra!

Ps. Gilla gärna min Facebook-sida där jag försöker uppdatera dagligen!


Foto: Bolaget

Industrilampan

Ni kanske kommer ihåg det här inlägget där jag berättade att jag hade köpt min första men Inte sista pryl inne på Artilleriet. Det var flera av er som gissade att jag hade köpt en lampa, och visst var det så! Nämligen en industrilampa från Hay, som man liksom klämmer fast på saker. Just nu sitter den fastklämd på min stringhyllekopia i köket och ger ett bra ljus för mörka kvällar.
Jag funderar skarpt på om jag skulle unna mig en till. Skulle ju passa perfekt att ha två stycken som sänglampor, en på varsin sida om dubbelsängen fastklämd på en gammal dörr som skall agera sänggavel. Vad tror ni om det vänner? :)
Har ju varken dubbelsäng eller sambo som det är nu men man vet ju aldrig vad som händer i höst.. Hihi :)


Foto: Sofia

Retrolampa

För några månader sedan fyndade jag den här lampan på Vinden Second Hand i Alingsås. Om jag inte minns fel betalade jag cirka 150 kronor för den.
Lampan är en nyare modell, alltså inte de där eftertraktade vackra varianterna. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att min ser lite billig ut med den väldigt blanka guldfärgen. Ranglig är den också. Och så vill jag klä om lampskärmarna. Hm. Det låter som det får bli en rejälare makeover.
Jag är lite inne på att klä om skärmarna i en ljusrosa nyans som denna och eventuellt spraymåla stommen matt svart. Eller kanske blankt? Tror det skulle kunna bli rätt bra, rockig romantik liksom.

Vad tror ni? Eller har ni något annat förlag? Det kanske är någon som tycker jag är heltokig som ens funderar på att göra en makeover?
Foto: Sofia

Sidobordet som fick ett nytt liv

När farmors lägenhet skulle rensas ut fick jag en hel del grejer. Småprylar, glas, en byrå och så det här lilla söta sidobordet.
Först hade jag tänkt göra något roligare med bordet, spraymåla med spets i samma anda som den här brickan, men jag nöjde mig med att bara ha den vit. Än så länge!

Före:


Efter:


Och ett litet tips på hur du får en snygg förvaring till värmeljusen. Knyt bara ett spetsband runt en glasburk. :)

Foto: Sofia

Visa fler inlägg