Vitt, svart och Design House

Hade jag varit lite rikare hade jag lätt unnat mig denna snygga lampan från Design House Stockholm. Cord Lamp, som den heter, har enligt mig blivit en riktig designklassiker. Den är 38 cm hög och textilsladden är i vitt och svart.  Lampan är designad av trion Form us with Love och kan bli din för sisådär 1600 kr.


Foto: Stadshem

Bröllop - Vitt, spets, silver, lila och lite grönt...

I helgen var ju jag på ett bröllop i Norrköping. Dagen var helt perfekt, vädret sprack upp i ett härligt solsken, alla var på bra humör, allt gick enligt planen och brudparet och gästerna var otroligt vackra!
Jag har ju berättat att jag ansvarade för dekorationen och här nedan ser ni lite av hur resultatet blev, tillsammans med lite andra fina bilder :)

Dekorationen bestod av silversprayade tårtpapper som låg utspritt längs med borden och det blev otroligt vackert mot den vita duken. Ljuslyktorna är en budgetvariant från Ikea som jag klätt i spetsen från tårtpapper. Lila små stenar spreds sedan ut lagom mycket över borden. Alla vaser som stod på borden är loppisköpta så ingen var den andra lik. Vita rosor till det. Visst blev det snyggt?
Över ett hundra gäster och jag fick bra feedback angående dukningen, många som sa att det var väldigt vackert :)
 Jag, Emma, Ida, Sandra och Alma. Bästa tjejgänget!


Det positiva med att vara glutenintolerant är ju förstås att man får en alldeles egen tårta på bröllop. Snyggaste biten på hela festen!


Foto: Sofia


Ny tapetkollektion från Sandberg: Cecilia

I dagarna släppte Sandberg Tyg & Tapet sin senaste tapetkollektion Cecilia. Inspirationen har varit historiska influenser i kombination med den skandinaviska enkelheten. De har tagit fram nya mönster men även använt originalmönster från bl.a tidigt 1700-tal. Bland mönstren samsas spröda dekorativa uttryck med eleganta ränder, användbara rutor och slingrande organiska former.
Färgskalan sveper från vitt, beige, ljusgrått och rosa till ljusgrönt, ljust turkos och milt honungsgult med inslag av lite starkare accentfärger som blått och rött. Mönstren i kombination med de milda färgerna fungerar för hemmets alla rum, framför allt i stora utrymmen som matsal och vardagsrum, sovrum och kök.
Kollektionen är i non-woven. (easy up)
Foto: Sandberg

Communication från MrPerswall

För flera veckor sedan berättade jag om höstens nyhet från MrPerswall. Kollektionen som lanserades i dagarna innehåller 28 olika mönster och är en hyllning till berättarkonsten. Betong, trä, rostfärgad plåt och tegel blandat med färgglada bokhyllor m.m. Kan det bli bättre? Och det känns så rätt i tiden att använda sig av råa material i hemmet, för vad skulle du tycka om en betongvägg där hemma? Superläckert tycker jag! :)
Foto: MrPerswall


Visa fler inlägg