Planeringsdag

Ledig onsdag betyder pappersarbete och planering inför kommande renoveringar och inredningsuppdrag. Jag tänkte även hinna måla något vagnstycke till trappan och slipa och grundmåla en stol eller två - och såklart heja fram svenskarna i skid-VM. Ha en riktigt härlig onsdag! :)
 
Foto: Sofia
 

Reportage i Härligt Hemma

I Maj förra året, när vi fortfarande bodde i Göteborg, hade vi besök av en frilansduo som gjorde ett hemma-hos-reportage hos oss. Det känns både roligt och lite konstigt att det blev publicerat först nu, eftersom vi inte bor kvar i lägenheten, men man blir allt lite nostalgisk när man ser bilderna. I intervjutexten så pratar vi om att vi vill köpa ett hus så att vi kan få plats med alla våra saker och loppisfynd, och nu sitter vi ju här i vårat drömhus! :)
 
Om ni är intresserade av att läsa hela reportaget (på hela tio sidor) så säljs Härligt Hemma tillsammans med Aftonbladet t.om fredag den 27/2! :) Vi är jättenöjda med resultatet och bilderna är verkligen superfina! :)
 
Foto: Sofia
 
 

Vi ska gifta oss!

Ja ni läste rätt, jag och Joel skall gifta oss! Och det ganska snart för i Juni smäller det. Vi är mitt uppe i planeringen, och jösses vad mycket det är att tänka på! Förra veckan skickades inbjudningarna ut så nu börjar man verkligen förstå att det är på riktigt. Kan ni tänka er, att jag ska bli någons fru. Och inte vems fru som helst, det är ju min största kärlek!
 
Ni som följer mig på Pinterest kanske har sett att jag "pinnat" en massa bilder på temat "Wedding" ett tag nu, så det är framförallt där jag samlar min inspiration. Mer om bröllopet kommer framöver :)
 
Foto: Sofia
 
 

Ett framtida projekt

Jag har fått väldigt många positiva kommentarer om våran matsal och den befintliga tapeten som sitter där. Jag kan faktiskt förstå att många tycker att den är vacker, det tycker jag också till viss del, men om det är något projekt jag verkligen längtar efter att ta tag i här hemma så är det just matsalen - jag vill ha neutralare och ljusare väggar! :)
 
...men för stunden så får jag bara andas och lugna ner mig. Matsalen blir ett framtida projekt, men jag håller ändå tummarna för att det hinner förvandlas till hösten/vintern! :)
 
Foto: Sofia
 
 

Sänggavel

Jag har länge funderat på att göra en egen sänggavel, och just nu är jag mest sugen på att få till en rätt slät variant liknande den här nedanför. Fast allra helst i ett grovt skrynklat linnetyg som sitter något lösare. Får se om och när det blir tid för detta projektet.
 
Har någon av er läsare gjort en egen sänggavel så att ni kan dela med er av egna erfarenheter och idéer? :)
 
 

 
Visa fler inlägg