Ikväll är det säsongstart för mitt absoluta favoritprogram på tv - Det sitter i väggarna <3 Jag tycker att det är så himla kul at höra om alla historier om de gamla husen, inspireras av gamla tapeter och listverk, få tips om hur man kan bevara och renovera (även om jag inte alltid tycker som Erika Åberg, jag har inget emot gipsskivor hehe) och att lyssna på Christopher O´Regans röst som jag tycker är så underbar! :)
 
Kl 20.00 på SVT1 är det som gäller!
 
Foto: SVT
 
Yes, ni läste rätt - Johanna Bradford som är en utav mina favoritbloggare säljer nu ytterligare en fantastisk lägenhet och provar på att bo i hus (igen). Jag har skrivit om hennes lägenhetsförsäljningar flera gånger tidigare och den här lägenheten är ju helt fantastisk! Högt i tak, stora fönster med handblåst glas, fina trägolv, platsbyggt kök och ett fantastiskt läge på Linnégatan och jag måste nog säga att jag trodde att hon och hennes man skulle bo i den här lägenheten mycket längre än det nu verkar bli..
Det här kommer nog bli den mest ombloggade lägenheten under Oktober, det kan jag nästan lova. Jag ser verkligen fram emot att se hur de renoverar och inreder sitt nya hus, som verkar ligga alldeles vid havet.
 
Här kommer en bildbomb från Linnégatan 60. Se och njut!
 
 Foto: Alvhem Mäkleri
Att springa på loppis ett par gånger i veckan som jag gjorde innan vi fick barn hör inte till vanligheterna nuförtiden. Faktum är att sedan Klara kom till världen så har jag nog bara varit på loppis 5-10 gånger faktiskt. Självklart kan man ta med sig henne i barnvagnen men det blir väldigt sällan några riktigt bra fynd då. Det är trångt att komma fram och man får kanske välja bort vissa hyllor där folk trängs och det är svårt att komma intill.
 
Jag vet inte hur loppistokiga folk är runt om i landet men i Alingsås är det loppishysteri. Här köas det redan en timme innan öppning och folk verkligen springer in för att norpa godbitarna. Nää, därför går jag helst själv på loppis - utan barn ;)
 
 
Det blev iallafall ett fynd i somras under stadens alléloppis som numera är en tradition i Alingsås. Jag hittade den här fina nötknäckaren i metall för typ 30 kr om jag minns rätt. Man behöver ju inte ha den till att knäcka nötter i utan man kan t.ex förvara smycken eller varför inte flingsaltet i den? Hur som helst så tycker jag att den är vansinnigt fin att kolla på och är den inte lite lik den här valnötsasken från Oscar & Clothilde? :)
 
 
Dessa elefantöronbebisar...
Jag har hur många som helst och skulle nästan kunna sälja dem i en egen elefantöronbutik snart, hihi ;)
 
Gillade ni det här inlägget? Klicka gärna på det lilla hjärtat här nedanför <3 Tack!
 
Foto: Sofia Sjöberg