I julklapp fick Klara lite nya grejer till sitt rum, och det allra finaste paketet innehöll Miffylampan som har fått sin plats uppe på Ivarskåpet. Den ger ett så himla fint sken och är perfekt då den kan dimras till önskat ljus.
 
Vad tycks? Gillar ni när jag lägger upp bilder från barnrummet? :)
 
Klicka gärna på det lilla hjärtat här nedanför <3
 
Det här bilgaraget i trä fick hon också och det har hon redan hunnit leka med massor, så det verkade väldigt uppskattat. Sen gör det ju inget att mamma tycker att det är väldigt fint också så när man sitter och leker med det tillsammans så behöver man ju inte störa sig på ett garage i plast ;)
 
Hon fick även en mörkblå sänghimmel som jag klickade hem under BlackFriday, dock var den inte riktigt så mörkblå som jag hade önskat så vi får se vad som händer med den... Haha!
Foto: Sofia Sjöberg

3 februari 2018

Sängliggandes

Inspiration

Den här veckan har jag varit riktigt risig. Har mest legat hemma i soffan och vilat faktiskt. En dunderförkylning har satt sig och bihålorna känns emellanåt som om de ska explodera. Nu börjar jag känna mig lite piggare så förhoppningsvis ska vi får gjort lite här hemma i helgen. Kanske tapetsera och måla en vägg på övervåningen? Vi har slitit med ett gammalt pärlspontstak bra länge nu - skrapat och slipat, och nu när det är färdigmålat kan vi äntligen börja fokusera på väggarna. Visar såklart resultat när det är färdigt.
 
Trevlig helg! :)
 
Foto: Cim Ek för Stadshem

Att måla med griffelfärg är jättekul eftersom användningsområdena kan vara många. 

Här har jag målat en bordsskiva med griffeltavelfärg och det fiffiga med det är ju att du själv kan måla dit bordsdekorationen! Du kan exempelvis skriva dit ”placeringskorten” direkt på bordet, skriva kvällens meny eller varför inte skriva små fiffiga meddelanden som ni kan skratta gott åt senare på kvällen 🙂

Om du inte vill måla med griffelfärgen direkt på ditt köksbord så kan man måla med griffelfärgen på en lös MDF-skiva i samma storlek som bordsskivan, så att det bara är att slänga på den på bordet inför en seriösare bjudning, istället för duk. Fint va? :)

Foto och styling: Sofia Sjöberg för Nordsjö Idé & Design/Idéfabriken