28 juli 2015

Grey bedroom

Inspiration

Vi har ju visserligen målat vårat sovrum i en varm ljusgrå ton (S1502-Y) men faktum är att om tiden gick att spola tillbaks så hade jag nog satsat på en mörkare grå ton. Jag menar, i sovrummet skall man ju ändå sova så då gör det ju inget att det upplevs lite mörkare. Så mitt tips till framtida sovrumsrenoveringar: Våga satsa och välj en något mörkare nyans. Och tröttnar man, så går det ju faktiskt att måla om.. :)
 
Jag gillar också fotot ovanför sängen jättemycket och fotokonst är något jag börjat kika mer på då jag är sugen på att få upp det på någon vägg här hemma! :)
 
 
 
Alltså, det här vädret som råder i Sverige just nu är ju för tråkigt. Vart är sommaren egentligen? Vi hade visserligen ganska fina dagar på våran semester men det kändes ändå inte som att sommaren var helt där.
Hur som helst, dagar som dessa vill man helst ligga och dra sig länge på morgonen och gärna mysa med en kopp kaffe uppkrupen i sängen och vad passar väl då bättre än att piffa till sovrummet lite? Jag har unnat mig en ny Eukalyptus, men vi får se om jag lyckas bättre denna gången då min förra torkade ut alldeles för fort. En ny svart batikkudde har jag också köpt och den fyndade jag på Mios rea för några veckor sedan. Ynka 39 kronor gick den på så skynda fynda om den ännu finns kvar :)
 
 Foto: Sofia