31 juli 2012

Korkat!

Kork är ett material som faktiskt är både snyggt och praktiskt! Och de här fina, fina bilderna påminde mig att så fort jag får chansen att handla på Granit så ska jag köpa de där fina stämplarna!
 
Foto: Ikea Livet Hemma/Nina Broberg
 

30 juli 2012

Loppisfynden!

Loppisfynd

Då var det väl dags att visa er alla fina loppisfynd vi hittade på våran resa genom Skåne och Halland. Österlen levde som sagt inte upp till de loppisfynden jag hade sett framför mig men i Ystad och Falkenberg gjorde vi massa fina fynd och här nedan ser ni alla i ett litet stilleben jag gjorde lite snabbt här nyss.
 
Böjträstol från Gemla Sweden serie Wien för 100 kronor, gammal öllåda med text på sidorna (spindelnäten fick vi med på köpet) 100 kronor, liten glaskupa (som skall genomgå en förändring) 20 kronor, hushållsvåg 250 kronor, mintgrön emaljerad tvålopp som går att använda till mycket annat 150 kronor, söt liten gungstol (fårskinn från Ikea) 300 kronor, fin industrilampa som kläms fast 70 kronor, gammal turkos korg för 50 kronor.
 
Nu skall några utav sakerna genomgå en liten förvandling och självklart får ni se bilder på det när det är klart!
 
 
Foto: Sofia
 
Ja, varför inte måla bordsskivan i griffelfärg så att du kan skriva på bordet? Man kan göra mycket roliga grejer om man t.ex. ska ha gäster, skriva bordplacering, rita ut vart bestick och glas skall stå eller varför inte låta gästerna skriva varsin hälsning innan kvällen är över?
 
Foto: Via Pinterest