Korkat!

Kork är ett material som faktiskt är både snyggt och praktiskt! Och de här fina, fina bilderna påminde mig att så fort jag får chansen att handla på Granit så ska jag köpa de där fina stämplarna!
 
Foto: Ikea Livet Hemma/Nina Broberg
 

Loppisfynden!

Då var det väl dags att visa er alla fina loppisfynd vi hittade på våran resa genom Skåne och Halland. Österlen levde som sagt inte upp till de loppisfynden jag hade sett framför mig men i Ystad och Falkenberg gjorde vi massa fina fynd och här nedan ser ni alla i ett litet stilleben jag gjorde lite snabbt här nyss.
 
Böjträstol från Gemla Sweden serie Wien för 100 kronor, gammal öllåda med text på sidorna (spindelnäten fick vi med på köpet) 100 kronor, liten glaskupa (som skall genomgå en förändring) 20 kronor, hushållsvåg 250 kronor, mintgrön emaljerad tvålopp som går att använda till mycket annat 150 kronor, söt liten gungstol (fårskinn från Ikea) 300 kronor, fin industrilampa som kläms fast 70 kronor, gammal turkos korg för 50 kronor.
 
Nu skall några utav sakerna genomgå en liten förvandling och självklart får ni se bilder på det när det är klart!
 
 
Foto: Sofia
 

Skriv på bordet!

Ja, varför inte måla bordsskivan i griffelfärg så att du kan skriva på bordet? Man kan göra mycket roliga grejer om man t.ex. ska ha gäster, skriva bordplacering, rita ut vart bestick och glas skall stå eller varför inte låta gästerna skriva varsin hälsning innan kvällen är över?
 
Foto: Via Pinterest
 

Perfekt för stilleben

Det har länge varit populärt att ha stilleben i glaskupor och glaskupor har även jag haft i min ägo en längre tid. Men för ett tag sedan tillverkade min fina pojkvän "fötter" till mina glaskupor, för att liksom rama in detaljen ytterligare! Sedan betsade jag "fötterna" svarta och nu står de där så fint på mitt gråa skåp. Jag är sååå nöjd och kan ni tänka er vilken händig karl jag har?! :)
 
Före:
 
Efter:
Foto: Sofia
 

I mitt vardagsrum

För ett tag sedan visade jag några bilder från mitt vardagsrum/sovrum och nu tänkte jag visa er vad som fanns bakom ryggen på mig när jag fotade. Ni kanske kommer ihåg hur den rosa Emmafåtöljen såg ut innan jag stoppade och klädde om den? Nu står den där och passar så fint till tapeten som för övrigt kommer från Designers Guild, ni är så många som frågar om den ;) Och tv-bänken är ju också ett utav alla mina projekt jag gjort under åren. You like?
 
Foto: Sofia
 
 

Nytt print

För ett bra tag sen köpte jag med mig det här snygga printet från Lagerhaus. I kanske två månaders tid har den stått orörd ända tills jag för någon vecka sedan hade ett ärende till det stora varuhuset då jag köpte med mig en Ribba-ram till den. I like! :)
 
Foto: Sofia
 
 
Visa fler inlägg