Raja i Stockholm

Vill tipsa om en butik som ligger på Odengatan i Stockholm. Butiken är fylld av orientaliska prylar och möbler. Varje produkt är handplockad och noga utvald - och alla grejer är unika! Som en stor loppis, utan allt krafs! På en vanlig loppis undrar jag ofta hur folk tänker när de skänker grejer som egentligen borde hamnat i soptunnan, och tänka "detta kanske någon vill ha". Men man slutar aldrig att förvånas!

Jag är på jakt efter ett unikt vitrinskåp, med sliten patina och med en historia. I denna butiken skulle jag säkert hitta mitt älskade skåp. Vid nästa Stockholmsresa får det bli ett stopp på Odengatan!
Foto: Raja


Chair One

Jag bara älskar Chair One från Magis! Tycker att den är helt underbar! Stolen är tillverkad i gjuten aluminium, så det är en bra allround-stol som fungerar att ha ståendes både inne och ute. Extra bra är att den är stabelbar.
Rek ca.pris 3381:-


Foto: Designbutiken

Fredagssömn

Tjenamoss!
Denna fredagskvällen har jag ägnat mig åt att sy en köksgardin. Efter jobbet åkte jag nämligen tillbaks till matt-och textilbutiken för att byta den randiga mattan mot en som var lite längre. Då passade jag även på att kolla på lite tyger, och jag hittade faktiskt ett! Och dessutom var det prissänkt så jag betalade bara 42kr! Ett riktigt fynd!
Jag är ändå ganska nöjd med min sömninsats. Det är ju faktiskt första gången jag syr en gardin plus att det var vääääldigt längesen jag sydde någonting överhuvudtaget! Vad tycker ni?
Passar även på att visa lite bilder från köket :)


Här ser ni min nyinköpta stringhylla. Just den här kommer från Bauhaus.


Och min nya radio från Clas Ohlson.

Foto: Sofia

WallKotyr från Decor Maison

WallKotyr är en ny tapetkollektion från Decor Maison som finns ute i butik nu!
Såhär beskriver Decor Maison sin senaste kollektion:

"Somliga leder vägen, andra följer efter. I modevärlden är det mer sant än någonsin. WallKotyr hämtar inspiration från designerns skissbord, modehusens runways och parisisk Haute couture. Du hittar mönster som påminner om allt från porlande champagnebubblor till klassiska kritstreckskostymer."
Foto: Decor MaisonVisa fler inlägg