Vill tipsa om en butik som ligger på Odengatan i Stockholm. Butiken är fylld av orientaliska prylar och möbler. Varje produkt är handplockad och noga utvald - och alla grejer är unika! Som en stor loppis, utan allt krafs! På en vanlig loppis undrar jag ofta hur folk tänker när de skänker grejer som egentligen borde hamnat i soptunnan, och tänka "detta kanske någon vill ha". Men man slutar aldrig att förvånas!

Jag är på jakt efter ett unikt vitrinskåp, med sliten patina och med en historia. I denna butiken skulle jag säkert hitta mitt älskade skåp. Vid nästa Stockholmsresa får det bli ett stopp på Odengatan!
Foto: Raja


Hej på er! Vill tipsa om en superenkel och snygg ljusdekoration som man lätt kan fixa till som exempelvis en värdinne-gåva.
Jag köpte sidenband och hängen på Panduro Hobby. Det finns ofantligt mycket olika hängen att välja på, men jag föll för dessa änglar. Vad tycker ni?
Foto: Sofia


20 mars 2010

Chair One

Inspiration

Jag bara älskar Chair One från Magis! Tycker att den är helt underbar! Stolen är tillverkad i gjuten aluminium, så det är en bra allround-stol som fungerar att ha ståendes både inne och ute. Extra bra är att den är stabelbar.
Rek ca.pris 3381:-


Foto: Designbutiken