Hang it!

Något att hänga upp sina kläder på är ju inte alls så dumt, både praktiskt och snyggt! De här varianterna tycker jag är himla fina och smarta eftersom de inte tar någon plats på golvet, lättare att dammsuga också ;)
Ni ser trenden kanske? Hänga upp en gren och kanske måla i en härlig färg! Detta är jag sugen på att göra! :)
 
 
Eller den här fina som AnnaLeena designat och säljer i sin webshop?
Foto: Via Pinterest
 

Eco Street - Med inspiration från gatulivet

Den 19e September släpper Eco en ny och fräsh tapetkollektion som fått sin inspiration från gatulivet.
 
"Eco Wallpapers nya kollektion Street speglar de kontrastrika uttryck som vi möter varje dag utomhus. Och den här gången är det materialet i tapeten som har huvudrollen. Eco Street är en kollektion för alla som vill skapa uppmärksamhet hemma med hjälp av kontraster. Genom att placera mönster på ruff textur har Eco Wallpaper bokstavligt talat tagit gatulivet innanför dörrarna.
– Vi har utforskat allt från husfasader till byggarbetsplatser, förklarar Björn Nilsson, som designat kollektionen för Eco Wallpaper. Det har varit väldigt spännande att hämta inspiration i träplankor, rå betong och guldpläterade kandelabrar i fina gatans skyltfönster. Resultatet är en kollektion där materialet har fått förstärka mönstret. Den urbana materialkänslan i kombination med mönster av antika inslag ger tapeterna ett alldeles speciellt uttryck som bidrar till att skapa en unik upplevelse i hemmets alla rum."
 
Priset kommer ligga på 319:-/rulle. Och visst är den nedersta bilden väldigt lik Lisa Bengtssons tapet "Familjen"?
Foto: Eco Wallpaper
 

Djuphäftad sänggavel

Jag hade inte tackat nej till en sån här fin djuphäftad sänggavel! Det enda negativa är nog att den förmodligen samlar mycket damm så man får kanske dammsuga den ibland. Djuphäftning är en teknik som vi inte hann lära oss på tapetserarutbildningen men vad tusan, jag kanske kan försöka göra en egen iallafall? Någon som har erfarenhet av djuphäftning? :)
 
Foto: Pinterest
 

Sega morgnar

Nu är semestern över och jag har jobbat min andra dag i färgbutiken. Och kan ni tänka er att jag bara ska jobba två veckor till för att sedan börja skolan? Det känns helt galet! Och en annan sak som känns galet, det är att jag är så galet trött på morgnarna just nu. Och jag skulle gärna ligga och gosa i den här inbjudande sängen! Men men, nu kör vi, imorgon är 3 av 10 arbetsdagar gjorda! Heja heja!
 
Foto: Ikea/Livet Hemma
 

Pimpad hattask!

Förra veckan var jag och Joel på loppis i Vårgårda och då hittade jag den här fina hattasken för 30 kronor. Rött är väl inte min favvo direkt så jag satte igång och maskerade alla skinndetaljer och tog fram sprayflaskan. Tre lager med svart färg och hattasken fick ett helt nytt utseende och helt klart till det bättre om ni frågar mig!
Vad tycks? :)
 
Före:
 
Efter:
Foto: Sofia
 
Visa fler inlägg