Hittade denna artikeln på Aftonbladet igår. En etta på 12 m2 säljs i Stockholm för minst 1,2 miljoner kr.
Men ändå, visst får man plats med rätt mycket på 12 m2? Fast jag skulle nog inte kunna bo så trångt. Min etta är ju iaf på 51 m2 :)
Jag fastnade verkligen för inredningen. Jag är egentligen inget big fan av gult men visst var det läckert med vitt, svart och silver? :)
Foto: Aftonbladet/Fastighetsmäklarna Stockholm29 november 2011

Adventsbak

Inspiration: Jul

I Söndags ägnade jag i princip hela dagen i köket. Det bakades glutenfria lussekatter och det kavlades ut (köpt) pepparkaksdeg. Eftersom detta blir min första jul med glutenallergi har jag liksom väntat mig att smakerna kanske inte är precis som vanligt. Och så var det. Lussekatterna var svårjobbade och de blev inte alls sådär saftiga som "vanliga" blir. Buhuuuu!! Är det någon som har tips på ett BRA glutenfritt recept?
Jag gjorde även kanderade mandlar och det blev riktigt mumsigt :) Nästa helg får det nog bli lite mer julgodis!

Har ni bakat allt ni ska ha framåt jul? Eller väntar ni några veckor till? :)Foto: Ikea/Livet Hemma

I somras hjälpte jag en bekant att fixa till ett jättefint sminkbord hon fyndat i en antikaffär. Hon ville gärna ha det vitt och med en sliten look. Jag har tyvärr ingen bra före-bild där allt är ihopskruvat så ni får försöka föreställa er hur den såg ut i omålat tillstånd ;)
Jag slipade ytan rejält med sandpapper. Jag var lite orolig att färgen i träet skulle blöda igenom den vattenbaserade färgen men det funkade faktiskt jättebra. Ett lager med Häftgrund V och två strykningar med Ready V 40 och sedan var det dags att ge den en sliten känsla. Jag använde mig dels av sandpapper men också av stålull och båda varianterna funkade jättebra. Nå, vad tycker ni om resultatet? :)

Före: (efter slipning)
Efter:

Foto: Sofia