Här ligger jag utslagen...

I flera dagar har jag nu legat utslagen på våran soffa, sjukling som jag är. Det är därför som det har varit lite tyst här på bloggen för jag har verkligen inte haft någon energi till att blogga...
Men idag känner jag iallafall lite ork och kan iallafall gå runt i lägenheten utan att få en dunkande huvudvärk så fort jag rest mig upp. Hoppas att ni alla mår bra! :)
 
Foto taget via min Instagram
 

Loppisfynd: Avlastningsbord

För några veckor sedan fyndade jag ett sött litet avlastningsbord på loppis. Tyckte det kändes lite Art Deco över det, mycket tjusigt!
Planen var egentligen bara att fräscha upp det med lite ny svart färg eftersom det var vissa skönhetsfel men när jag kom hem och började slipa så insåg jag att personen som målat det svart har gjort det med väggfärg: Inte bra! Så det var bara att börja skrapa bort all färg på översidan, underredet struntade jag i. Sedan grundade jag allt och avslutade med två lager svart lackfärg. Så nu ska det hålla iallafall! :)
 
Före:
Efter:
 
Och titta hur man kan förvandla en gammal tråkig pocketbok!
Foto: Sofia
 
 
 
 

Kommande projekt

Nu när våren är på ingång känner jag att det börjar klia i mina skaparfingrar! Vårat nästa stora projekt i lägenheten blir lite ny färg på väggarna (efter mycket tjat från min sida så har Joel Äntligen gått med på det) och sen skall vi sälja av lite grejer för att sedan fylla på med nytt! Vi skall bl.a bygga oss en bokhylla i kuber a lá Muuto. Det blir roligt, men kommer dock ta tid eftersom vi skall bygga kuberna själva!
 
Foto: Muuto
 
 

Intervju i GP

Jätteroligt att många uppmärksammat att jag och sambon är med i GP Bostad idag, det märks både här på bloggen och på Instagram! Välkomna alla nya! :)
Har ni sett det lilla reportaget som var med i dagens bilaga? Vad tyckte ni isåfall? :)
 
Foto taget via min Instagram
 
 

Nyligen loppade!

Jösses, jag är inne i ett riktigt loppis-flow just nu! Jag kommer hem med nya prylar var och varannan dag! Superskoj! En del har jag inte hunnit fota än och andra är kommande projekt som skall slipas, målas och fixas! Men här bjudar jag iallafall på några smågrejer!
 
De vackra trägalgarna fyndade jag för en femma styck och det är mitt bästa fynd för veckan faktiskt! Så himla fina att hänga upp på väggen, kanske sätta i ett print/foto som jag gjort? Den andra galgen är perfekt för att hänga snygga magasin på! :)
 
En fin glasask att förvara vackra smycken i blev min för en tjuga.
Foto: Sofia
 
 

Här skulle man kunna bo!

Den här lägenheten är just nu till salu på Stadshem och jag tycker den är så himla fin och stylingen lyfter verkligen lägenheten! Ibland är det enkla det vackra! Det behöver absolut inte vara övermöblerat och mycket detaljer för att det ska vara vackert. Enkla vita väggar och få favoritsaker är nog så snyggt! :) Och hur inbjudande ser inte sängen ut?! :)
 
Foto: Stadshem
 
 
Visa fler inlägg