På tal om bebisar så har jag en massa elefantöronsbebisar på tillväxt. Moderplantan har redan producerat ett tjugotal sticklingar sedan jag köpte den för kanske två år sedan - det måste vara världens bästa och lättaste växt att sköta! :)
 
 Foto: Sofia Sjöberg
 
Ni som följer mig på Instagram har kanske redan sett nyheten - i Oktober väntar vi tillökning och vi blir en liten familj.. Nu har vi gjort mer än hälften av graviditeten och jag har mått bra i princip hela tiden! Inspirationen och orken har kanske lyst med sin frånvaro men jag kämpar på för att hinna göra så många projekt som möjligt innan bebben kommer.
Vi har ju rivit upp golvet på övervåningen och just i detta nu lägger Joel ett nytt fint brädgolv i bebbens framtida rum. Bloggen planerar jag att fortsätta med precis som vanligt, men det blir ju såklart lite mer fokus på barnrumsinredning framöver - hoppas att ni vill fortsätta följa våran resa! :)
 
Foto: Sofia Sjöberg
 
Nu har mina gurk - och tomatodlingar kommit igång och plantorna är redan dryga metern höga. Nu är det egentligen inga svårigheter att se vilka plantor som är vad, men just vid själva sättningen av frön så har man ju ingen aning om vad som är vad i alla krukor.
 
För ett tag sedan tipsade jag på Idéfabriken om planteringspinnar att ha i sina planteringar. Jag tog helt enkelt bara rörpinnar som man kan få/köpa i färgbutiker och målade med griffeltavelfärg. Skriv med griffelpenna eller skoltavelkritor på pinnen och sen är det bara att sudda ut texten och flytta runt till nya plantor och återanvända år efter år. Fiffigt va?:)
 
Foto: Sofia Sjöberg för Nordsjö Idé & Design / Idéfabriken