Sofias Inredning fyller 5 år

Idag fyller den här bloggen hela 5 år! När jag startade bloggen, för att på ett enkelt sätt dokumentera alla mina pyssel- och renoveringsobjekt, så kunde jag aldrig tänka mig att jag skulle sitta här fem år senare och att bloggen skulle växa sig så stor och faktiskt bli en populär inredningsblogg! Jag är så väldigt glad och tacksam för att ni är trogna och går in och kikar här varje dag!
 
Under sommaren är det dock mycket annat som händer så därför blir bloggen lite lidande. Men jag kan säga att det kommer bli mer renovering här på bloggen framöver, för i helgen som gick så flyttade jag och Joel in i vårat drömhus som vi köpt! Tills dess kan ni följa renoveringsresan mer aktivt på min Instagram som är @sofiasinredning.
 
Ha nu en underbar dag, så här sista dagen i Juli! Nedan har ni ett axplock med bilder från mina två olika hem genom åren som gått! :)
 
 
Foto: Sofia
 
 

Nyhet från Eco Wallpaper

Nyligen lanserades en fräsch tapetnyhet från Eco wallpaper i ett samarbete med den prisbelönta arkitekt-trion Claesson Koivisto Rune. Tapeterna i den nya kollektionen är inspirerade av det Claesson Koivisto Rune gillar bäst: några av 1900-talets mest ikoniska byggnader och arkitekter som Mies van der Rohes skyskrapor i New York och Chicago eller de välkända "majskolvarna" i Marina City i Chicago.
Av de nio olika mönstren i kollektionen så gillar jag detta nedanför bäst, och speciellt i den här gråa kulören! Ni hittar hela kollektionen på hemsidan.
 
Foto: Eco Wallpaper
 
 

Ett fantastiskt sågverk!

Via Frida på Trendenser fick jag nys om det underbara stället Sågverket som nu är till salu via Fantastic Frank. Sågverket verkar vara ett helt underbart ställe att hänga på med sin 6000 kvm stora tomt och hus från 1910-talet på runt 1000 kvm som inrymmer hela 25 rum. Om du är köpsugen så är utgångspriset under 4 miljoner, ett riktigt kap enligt mig! :)
 
Foto: Fantastic Frank
 

Handmålad keramik

På förra helgens utflykt hamnade vi på en idrottsförenings loppis där sakerna slumpades bort till riktigt bra priser. Jag hittade bl.a de här fina små handmålade dekorationsfaten från Alingsås Keramik (1947-1985) för ynka fem kronor - för båda! Ett riktigt fint fynd som blir perfekt till flingsaltet vid större middagar! :)
 
Foto: Sofia
 
 

Födelsedagspresent

Förra veckan fyllde jag 27 år och det var ju enligt mig inte så mycket att fira. Men lite uppvaktad blev jag allt ändå då jag fick ursnygga rödvinsglas från Orrefors av föräldrarna plus att jag från Joel fick den här otroligt vackra skinnväskan från Wera som jag hade med i mitt "önske-kollage" jag gjorde för ett tag sedan. Jag ska vårda väskan med omsorg och den kommer bara bli snyggare och snyggare med åren! :)
 
 
En annan sak med en detalj i ljust skinn här hemma är den fina ljusstaken från Holmegaard som var med i goodiebagen på vårens Bloggforum. Jag gillar den verkligen jättemycket och den kommer att användas flitigt framåt i höst! :)
 
Foto: Sofia
 
Visa fler inlägg