Måndag igen och sista dagen i Augusti. Imorgon är det ju officiellt höst och det känns faktiskt ganska okej. Jag ser ändå fram emot hösten och är taggad för roliga projekt här hemma och på jobbet. Någonting som jag måste ta tag i är de där gardinerna i matsalen. Det gjorde lite ont i mig när gardinerna med gardinstången åkte upp i samband med inflytten förra sommaren, och nu orkar jag inte se eländet längre. Nä, takskenor skall måttbeställas och gardinlängder skall sys. Så - välkommen hösten! :)
 
Foto: Sofia Sjöberg

 

28 augusti 2015

Mixat runt bordet

Inspiration

Jag tycker att det är himla fint att mixa olika stolar runt ett stort matsalsbord. Det var min tanke från början här hemma, men på vägen har jag hittat så många öglan-stolar att det redan är fullt kring mitt matsalsbord - kanske får fixa ett större bord så fler udda stolar får plats? :)
Hur som helst, udda stolar kan man fynda riktigt billigt på loppis så det får bli mitt helgtips till er som ännu inte har hela helgen planerad. Ut och leta pinnstolar! :)
 
Ha en riktigt härlig fredag!
 
 
Ni som följer mig på Instagram (@sofiasinredning) har nog redan skymtat helgens loppisfynd, nämligen nio djupa tallrikar från Rörstrand för 10 kronor styck! Hittade även en bit vitt linnetyg som ni kan skymta i bilden, och det tänkte jag sy linneservetter av :)
 
Foto: Sofia