Grått är en utav de mest populära färgskalorna bland oss svenskar, bortsett från den vita och beiga :) Grått är en bra bas i hemmet och kan matchas till vilken accentkulör som helst och ett annat plus är att den lyfter fram andra kulörer riktigt bra! Ikea visar här hur man enkelt kan förändra en byrå i tre nyanser av grått, lekfullt och snyggt! Och ni vet ju att svart och vitt blir grått, så allt du behöver är bara två färger för att få fram flera nyanser av grått.


Foto: Ikea/Livet Hemma

Några dagar innan jag åkte till Thailand fick jag besök av en reporter från Alingsås Tidning. De skulle göra ett reportage om hur vi inreder våra hem 2011 och vilken inredningsdetalj som hjärtat klappar extra för just nu. Medans jag var på andra sidan jordklotet kom tidningen ut och gissa om jag blev förvånad när jag fick se vilken Stor bild det var på mig! Jättekul! :) Min inredningsdetalj fick bli ett av mina senaste inköp - provdockan! :)


Foto: Sofia


Bara för att. Bara för att jag hade tid över. Bara för att jag gillar kofferten så mycket och då speciellt ihop med den snygga tavlan jag köpte på Mio för några år sedan. Snart kommer även min snygga råa arbetslampa från Clas Ohlson hänga över så då blir det som en installation i rummet. I like!


Foto: Sofia