Jag vet inte om jag har visat de här bilderna på bloggen förut? Hade tänkt att göra ett före-och efterinlägg (och det kommer, jag lovar) men tills des får ni se några glimtar från våran huvudentré. Den platsbyggda garderoben har min man byggt och den är vi väldigt, väldigt nöjda med!
Tamburmajoren köpte jag på en köp- och säljsida på Facebook för inga pengar alls, dock var den i ganska dåligt skick så nu letar jag efter en ny. Om du har någon till salu så får du gärna maila mig på: sofiasinredning@hotmail.com :)
 
Klicka gärna på det lilla hjärtat om du gillar det här inlägget <3
 
Foto: Sofia Sjöberg
För ett tag sedan vann jag en tävling på Instagram, där en av vinsterna var ett presentkort på Fashionell. Jag klicka hem ett helt gäng med nya prints och ett av dem var den här fina kaninen i akvarell. Den blev så himla fin i Klaras nya rum!
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat om du gillar det här inlägget <3
 
Foto: Sofia Sjöberg
 
Att tapetsera hemma behöver inte vara så svårt, speciellt inte om du använder dig av så kallade Easy-up-tapeter. Boråstapeter har tillsammans med livsstilsbloggaren Krickelin spelat in den här filmen som beskriver hur enkelt det faktiskt är och ger massor med bra tips :)
 
Foto: Boråstapeter