De senaste dagarna har jag fått ganska mycket uppmärksamhet i media, och det är ju såklart jätteroligt!
Helgen började med att Expressen publicerade en artikel om tio inredningsbloggare man måste följa och där lilla jag fanns med på listan tillsammans med bl.a Frida på Trendenser, Pella på Stilinspiration och Petra på House of Philia, och detta är ju såklart väldigt kul men också lite rörande! :)
 
Senaste idag publicerade både Expressen och GT en artikel om DIY-trenden som jag blev intervjuad och fotad för för några veckor sedan, som man kan läsa mer om och se bilder från i papperstidningen. 

Så TACK för all fin uppmärksamhet och VÄLKOMNA alla nya läsare! :)
 
Foto: Sofia
 
 
lejnox

Kul läsning, jag är inte alls förvånad att de tipsade om dig - du är en stor inspiratör! :)

Fanny

Vad roligt Sofia! Men du är ju duktig så det är ju superkul att du får cred för det också! :) Ha en fin vecka! Kram Fanny

Svar: Tack Fanny! Blir väldigt glad :) detsamma, kram
Sofias Inredning

Carina

Fantastisk byrå du har! Har du målat om den? Har en skänk "äpplet" med spegel, har länge undrat om det är OK att måla om den. Ha det gott!

Svar: Tack! Ja det är ett gammalt skåp som jag målat. Skicket var ganska dåligt då det var maskätet och ruttet på sina ställen så det krävdes lite renovering och spackling. Det är svårt det där, med vad som är okej eller ek, men huvudsaken är att du själv ska trivas med möbeln och gör en ny färg på din skänk dig lycklig så är det klart du ska måla! :)
Sofias Inredning

Carina

Hej Sofia!
Tack snälla för svaret. :-). Har länge funderat på att måla om den. Blir nog en tur till färgaffären idag. Ha det gott!

Lissen

Stort GRATTIS till dej Sofia!
Måste kännas otroligt roligt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress