26 november 2017

Matsalen

Hemma på Bygatan

Det var visserligen någon månad sedan jag knäppte de här bilderna från matsalen så några grejer har väl flyttats runt, ni vet ju hur det är. Förändring, förändring, förändring.. Haha!
 
Vi har stora visioner om 2018. Det är så mycket vi vill hinna med att göra med huset och nedervåningen är en stor del av planen. Vi får väl se hur det blir, tid är en liten bristvara med en ettåring och speciellt om man vill göra så mycket som möjligt själv utan att ta in någon hjälp av hantverkare.
 
Har ni några stora visioner om 2018? Det är ju snart bara en månad kvar så det kan ju vara dags att börja fundera på nyårslöften..
 
Foto: Sofia Sjöberg
Emma Thun

Jodå, visionerna är stora här med, och vill gärna göra själv. Blir sådär löjligt stolt när golvet är nyslipadat och vaxat och jag gjort varje del av arbetet själv...men börjar inse att det skulle gå betydligt snabbare att ibland ta hjälp. Skulle nog i många fall till och med vara bättre rent ekonomiskt också, och lägga tiden på annat jobb istället, men den bästa känslan är ju ändå den där glädjen över att få skapa själv så då kanske det är värt att låta det gå långsamt?

Svar: Ja vi har tänkt i de banorna också, att jobba med "vanligt jobb" och dra in pengar medans någon annan gör hantverket. Men då kommer man till det där med detaljer och noggrannhet - vi är väldigt petiga och vill göra ett bra underarbete. Med ett hus från början av 1900talet så golv och innertak lutar/är snett och man gärna vill göra det lite rakt igen. Vet inte om vi vågar släppa det ansvaret till någon annan. Haha! :)
Sofias Inredning

Malin

Har precis kommit in på din blogg som är så fin! Och vilken fin matsal ni har! Kram

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir :)
Sofias Inredning

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress