7 december 2017

Vi letar matbord

Samarbeten

Vi behöver ganska akut ha ett nytt matbord till köket då det vi har idag är under all kritik. Färgen har börjat flagna ganska rejält nu och det är dessutom ovalt vilket inte är helt optimalt med en ettåring som vill komma intill och prova att börja äta med sina egna händer och bestick. Nä, vi måste ha ett nytt - omgående!
 
I samarbete med Trademax tipsar jag här om några fina matbord som jag absolut skulle kunna tänka mig att ha här hemma. Trademax har matbord i alla möjliga stilar och storlekar - så de har verkligen något för alla!
 
Vilket matbord tycker ni är snyggast av dessa då? Vi har redan fyra stolar här hemma i Thonetstil som kommer målas mörkgrå, så det skall matchas till. Jag gillar verkligen matbordet Provence - det känns rejält, klassiskt och skulle bli snyggt ihop med stolarna tror jag!
 
Om du behöver uppdatera något i hemmet så kan det vara värt att gå in på Trademax, de har ett brett sortiment av soffor, matbord, inredning etc.  Dessutom fri frakt och öppet köp i ett helt år! :)
 
PS. Glöm inte trycka på det lilla hjärtat här nedanför <3
 
Inlägget presenteras i samarbete med Trademax och alla foton är tagna från deras hemsida
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress