Idag fick jag pressbilder från Sandberg Wallpapers trendrapport för höst och vinter 2016 - denna gång med fokus på hållbar och långsiktig konsumtion. Rapporten försöker utifrån olika livstilsmönster att hjälpa konsumenten att hitta sin personliga inredningsstil för att på så sätt kunna konsumera smartare. Familjen, Naturbansiten, Finsmakaren eller Nowstalgikern - vem är du?
 

Familjen
Det centrala i livet är gemenskap, vilket präglar hela hemmet som är en avslappnad plats inredd med lekfullhet. Basen är nordisk med inslag av knasiga detaljer och färgglädje.

 
Naturbanisten
Söker ett lugnare tempo, bort från stress och distraktion. Naturen är nära inpå i form av vackra bruksföremål, hantverk och gröna växter. Dova kulörer och struktur på väggarna skapar en lugn fristad.
 
 
Finsmakaren
Hämtar inspiration från världens alla hörn. En härligt varm färgskala, kraftfulla mönster och moderna accenter samsas i Finsmakarens hem som inte är rädd för att ta ut svängarna.
 


Nowstalgikern
Blickar med kärlek bakåt i tiden mot seklets mitt. Tidlöshet och kvalitet är centralt och i hemmet blandas  udda fynd med teakmöbler. Basen är ljus med krydda i form av kaxiga inslag. En skön, nött och avslappnand stil.

Foto: Jonas Berg / Sandberg Wallpaper
Styling: Charlotte Ryding och Emma Fischer

Isabell

Så mycket inspirerande! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress